DILLA PÅ FILM: Marc Anthony støtter kona i det meste hun gjør på lerretet, men filmene hun laget med eksmannen styrer han unna. Foto: All Over Press
DILLA PÅ FILM: Marc Anthony støtter kona i det meste hun gjør på lerretet, men filmene hun laget med eksmannen styrer han unna. Foto: All Over PressVis mer

Elsker å filme sex-akten

Kjendiser er ofte mer selvopptatte enn folk flest...

SEHER.NO: Jennifer Lopez og den utstemte Miss California USA, Carrie Prejean, opplever nå å få sine private sex-videoer publisert for allmennheten.

Som kjent har Paris Hilton, Kim Kardashian og en rekke andre vært like uheldige, så hvorfor fortsetter stjernene å filme når de har sex?

- De liker å være i fokus. De har muligens noen narsissistiske tendenser og mest sannsynlig er de mer ekshibisjonistiske enn folk flest, sier sex-ekspert og terapeut Dr. Jenn Berman til Usmagazine.

I et intervju med Today Show, sier Carrie Prejean at hun som tenåring laget filmen for å gi den til kjæresten som skulle reise bort.

Jennifer Lopez’ eksmann, Ojani Noa, skal visstnok også ha 11 timer med sexfilm fra den gang de var gift. En dommer i California har imidlertid utstedt forbud mot å publisere videoen.

Psykoterapeut Rhonda Findling, forfatter av "Don’t Call That Man!", sier til Us Magazine at kjendisene er urealistiske dersom de tror slike opptak ikke vil se dagens lys.

- De er naive og fornekter virkeligheten. De burde ikke la kameraet rulle når de har sex, sier Findling.

Dersom man absolutt ikke klarer å holde seg unna filmkameraet under sexakten, gir Findling følgende råd: - Sørg for at sengekameraten er en du kan stol på, og at personen har rent mel i posen.

Selv om det nødvendigvis ikke er rettsgyldig, anbefaler Findling at man på forhånd tegner en ”kontrakt” eller setter opp et ”dokument”, hvor det står at det ikke er tillatt å publisere videoen.

- Slett filmen rett etter at dere har sett den. I verste fall, sørg for at du får med deg den eneste kopien, føyer Berman til.

Dersom opptaket ble laget før man ble kjendis, som var tilfelle hos Prejean, er det bare å be en stille bønn om at filmen ikke kommer ut.

Bermans konklusjon er krystallklar:

- Er du kjendis og har laget en sexfilm - vil filmen bli publisert!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Fortalte barna om sex-videoen