Elsker å dele bilder av sønnen

Peaches Geldof mistet nesten sønnen under fødselen, nå lar hun hele verden få se babyen.

DØDE NESTEN: Astala døde nesten etter fødselen fordi han hadde for lite av stoffet surfaktant. Foto: Twitter
DØDE NESTEN: Astala døde nesten etter fødselen fordi han hadde for lite av stoffet surfaktant. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er kanskje mer kjent som rockartisten Bob Geldof sin datter, Peaches (23), ble mor for første gang i april. Det var noe av det verste hun hadde opplevd, siden nå fire måneder gamle Astala nesten døde.


- Det var det verste jeg har opplevd da de tok ham fra meg. Jeg lengtet etter den umiddelbare kontakten jeg har ventet så lenge på, og det var fryktelig å ikke få holde, kose og trøste ham, sa hun om fødselen.

Nå har Peaches og hennes forlovede Thomas Cohen delt bilder fra en privat ferie, gjennom det sosiale nettverket Twitter. Selv sier hun beliggenheten er hemmelig.

Til tross for sin unge alder har hun allerede vært gjennom ett ekteskap, med Max Drummey. Nå har hun vært forlovet med Thomas siden desember, og paret har delt flere titalls bilder av Astala. Tydelig glade for at han overlevde. Men den kjente bestefaren klarer angivelig ikke å uttale barnebarnets navn en gang.

- Hold kjeft, jeg vet ikke. Jeg har ikke sagt det selv ennå, fordi jeg ikke klarer å si det, svarte Bob på spørsmålet om hvordan det uttales. Jeg ville at han skulle hete Leonard. «Har du møtt mitt barnebarn Leonard Cohen?» Men han er en fantastisk liten gutt, har Bob Geldof sagt tidligere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja jeg har blitt mamma 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer