Kaley Cuoco og ektemannen:

Elsker å bo hver for seg

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk har problemer med det.

EKTEPAR: Kaley Cuoco og milliardærarvingen Karl Cook er strålende fornøyd med den noe uvanlige bosituasjonen sin. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Kaley Cuoco og milliardærarvingen Karl Cook er strålende fornøyd med den noe uvanlige bosituasjonen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ga Kaley Cuoco (33) og Karl Cook (28) hverandre sine ja i en intim seremoni i San Diego, California. Duoen hadde da vært kjærester siden våren 2016.

Til tross for at de to har vært gift i over ett år, så bor de ikke sammen. Det avslørte «Big Bang Theory»-stjernen i august. Duoen holder på å bygge hus, men frem til det står ferdig bor de altså hver for seg.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun til E! News.

Vis mer

- Folk gikk av skaftet

Da skuespilleren gjestet The View forrige uke åpnet hun seg ytterligere om den noe spesielle ordningen.

- Jeg skapte overskrifter da jeg sa at vi ikke bor sammen enda. Folk gikk av skaftet. De kunne ikke tro det, innrømmet hun, ifølge People.

Mens hun selv bor i New York, hvor hun holder på med innspilling av sitt neste store prosjekt, så bor ektemannen nærmere California, hvor Cuoco opprinnelig kommer fra. Cook er nemlig profesjonell rytter og er derfor naturlig nok avhengig av å være i nærheten av hestene sine.

- Vi har bare ikke vært under samme tak, men det har funket strålende for oss. Vi elsker det, så jeg forstår ikke hvorfor andre folk har så store problemer med det.

- Hvorfor bryr de seg i det hele tatt? spurte programlederen.

- Nettopp! svarte Kaley, ifølge People.

BOR IKKE UNDER SAMME TAK: Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook har vært gift i over et år, men bor enda ikke sammen. Foto: NTB Scanpix
BOR IKKE UNDER SAMME TAK: Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook har vært gift i over et år, men bor enda ikke sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Mens de holder på å bygge drømmehuset, bor altså 33-åringen i en leilighet i bydelen Brooklyn i New York.

- Jeg holder på å filme her og elsker dette området. Leilighetskomplekset mitt ligger midt mellom en hundepark og et senter som redder kaniner, så det er helt perfekt for meg, forklarte Cuoco som er en selverklært dyrevenn.

View this post on Instagram

Soakin it all up on our Sunday 💕

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Kjærlighetslivet til Kaley, som er best kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har virkelig vært en berg-og-dalbane, og har fått mye oppmerksomhet i media.

I to år hadde hun et hemmelig forhold til «Big Bang Theory»-kollegaen Johnny Galecki (44). Deretter var hun forlovet med Josh Reznik i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (36).

Få uker etter bruddet fra Cavill begynte hun å date tennisstjernen Ryan Sweeting (32), og et par måneder senere var paret forlovet.

Nyttårsaften 2013 giftet duoen seg, men bare 21 måneder etter bryllupet var ekteskapet historie.

Knakk sammen

Kort tid etter skilsmissen avslørte Kaley at det turbulente bruddet fra Sweeting, hadde fått henne til å tvile på om hun vil gifte seg igjen i fremtiden.

- Det har forandret synet mitt på ekteskap, og det gjør meg trist, sa hun til Cosmopolitan.

- Men det har ikke forandret synet mitt på kjærlighet. Jeg gleder meg til å bli forelsket igjen. Men jeg føler ikke at jeg er klar enda, noe som er veldig ulikt meg. Jeg stuper vanligvis ut i alt.

Men sorgen ble kortvarig, få uker senere ble hun nemlig koblet til sin nåværende ektemann.

Det var i slutten av november 2017 at Kaley Cuoco kunne avsløre at hun planla å gifte seg igjen. Forlovelsen skjedde på hennes egen 32-årsdag.

Nyheten delte hun ved å poste en video av sin egen reaksjon etter frieriet på Instagram.

I klippet viser en gråtkvalt Kaley frem forlovelsesringen, men hun sier «Vi er forlovet».

LES OGSÅ: Demi Lovato deler kyssebilde med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer