Elsker å bli husmor igjen

Hverdagen kaller for Susann Goksør Bjerkrheim, men det har hun ingen ting imot!

VAKKER: Susann har tatt pusten fra en hel nasjon på dansegulvet. Nå venter oppvaskhanskene!
VAKKER: Susann har tatt pusten fra en hel nasjon på dansegulvet. Nå venter oppvaskhanskene! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Susann Goksør Bjerkrheim måtte nøye seg med andreplass i ”Skal vi danse”-finalen. Nå ser tobarnsmoren frem til mer ro og fred med mannen Svein Erik og barna Jonatan (5 mnd) og Julius (2 ½).

- Nå skal jeg hjem å rydde huset, så nå blir det tilbake til husmorlivet! Det skal bli deilig med litt mer ro, sier en sliten, men lykkelig Susann etter dansefinalen.


SE HER: Alt om "Skal vi danse"-finalen!

Ektemannen Svein-Erik Bjerkrheim var mektig imponert over fruens innsats i finalen.

Jeg er kjempestolt av henne! Med tanke på hvor mye krefter som går på å kjøre eldstemann i barnehagen, amme, trene, reise hjem og til slutt legge ungene, blir jeg imponert, fortsetter ektemannen.

- Vi reise på ferie en uke nå snart hele familien, fortsetter Svein Erik og gir Susann et kyss på pannen.

- Mer feminin
Det er ingen tvil om at Svein Erik er stolt av sin vakre kone. Under hele ”Skal vi danse” har Susann troppet opp med nydelige kjoler – vakrere og vakrere for hver gang. Hun har også kommet til å vise sine private kroppsdeler – mer eller mindre ufrivillig på grunn av de små kjolene.

- Jeg har blitt mer feminin og har brutt noen barrierer i forhold til det å bli mer dame, sier den tidligere proffhåndballspilleren.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer