Else Kåss Furuseth: - Kjærligheten er et mysterium

Komikeren innrømmer at det er vanskelig å finne den rette.

Else Kåss Furuseth: - Kjærligheten er et mysterium
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst har NRK-profilen Line Elvsåshagen (26) reist Norge rundt for å date ulike gutter i TV-programmet «Line dater Norge».

Line var nemlig lei av å være alene, og drømte om å få seg kjæreste, og i reality-dokumentaren fikk hun blant annet hjelp av sine 100.000 følgere på Instagram til å møte mannen i sitt liv.

En person som har fulgt 26-åringens reise er Else Kåss Furuseth (36).

Hun har tidligere spøkt med at hun er sjalu på Elvsåsens dating-turnè gjennom Norge, og den single komikeren er ikke helt fremmed for å prøve noe lignende selv.

- Kunne du tenkt deg å være i samme serie?

- Da hadde det blitt mer som tanten til Line. Nå blir det jo spennede å se om hun har funnet kjærligheten. På ordentlig, fortalte Else da Seoghør.no møtte henne på Bjarte Hjelmeland-showet «I lånte fjær» torsdag kveld.

- Hva ville du ha gjort i stedet?

- Hadde jeg visste det, så hadde jeg hatt kjæreste. Så det er umulig å si.

- Så du har vanskeligheter med å finne den rette?

- Kjærligheten er et mysterium. Det høres jo ut som en Jan Eggum-låt, men det er jo sant, lo hun.

Saken fortsetter under bildet.

MODIG: NRK P3-profilen Line Elsvsåshagen lette etter kjæreste på TV.  Foto: Kim Erlandsen/NRK
MODIG: NRK P3-profilen Line Elsvsåshagen lette etter kjæreste på TV. Foto: Kim Erlandsen/NRK Vis mer

Klinte til med Vibeke Skofterud

For et par år siden overrasket Else med at hun ville gifte seg, dersom programmet «ELSE» fikk en million likes på Facebook-siden sin.

– Det er dessverre ikke så mye dating. Det er synd. Og jeg tenker jo at grunnen til at det ikke er noe datingliv, er fordi jeg ikke har tid til det. Men det er feil, det også. Hallo: Jonas Gahr Støre er gift, og han redder verden hver eneste dag. Så jeg vet ikke helt hvorfor det ikke skjer noe. Det hadde vært en bonus med en kjæreste, jeg innrømmer det, fortalte hun til VG den gang.

I TV 2-programmet «Det er lov å være blid med Else» har komikeren også jaktet på hvem som er Norges beste kysser.

Her fikk hun blant annet kysse med Ravi, Magnus Devold, Einar Tørnquist og Stian Blipp, før hun klinte til med skistjernen Vibeke Skofterud.

- Jeg beskriver kysset som lidenskapelig... I hvert fall fra min side. Jeg gikk inn for å vinne, så det måtte bli noe vått og heftig, sa Vibeke til Seoghør.no etter det 20 sekunder lange kysset.

Se videoklipp her:

LES OGSÅ: Else Kåss Furuseth: - Jeg har ikke brukt stekeovnen på 16 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer