Else forlater TV 2

Den norske komikeren bytter kanal.

NY KANAL: Else Kåss Furuseth bytter kanal fra TV 2 til TVNorge. Foto: Andreas Fadum
NY KANAL: Else Kåss Furuseth bytter kanal fra TV 2 til TVNorge. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth - kjent fra blant annet TV 2-programmene «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Det er lov å være blid» - skal begynne å jobbe for TVNorge og Discovery Networks.

Det bekrefter kanalen i en pressemelding tirsdag.

Hovedpersonen selv sier hun gleder seg til nye utfordringer.

– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sier Else Kåss Furuseth.

Programdirektør Eivind Landsverk vil foreløpig ikke avsløre hva slags program Else skal jobbe med.

– Det jeg kan si nå, er at jeg gleder meg vilt til å jobbe tett med Else, og at ideene vi ser på er svært spennende, sier Landsverk.

Else er kjent for å overraske på TV-skjermen og på nett.

NYE KOLLEGER: Else Kåss Furuseth med humorsjef i Discovery Networks Rasmus Børja Øyen og programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge
NYE KOLLEGER: Else Kåss Furuseth med humorsjef i Discovery Networks Rasmus Børja Øyen og programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge Vis mer

I 2014 lanserte hun et festlig bryllupsstunt på Facebook. Den gang publiserte hun et bilde av seg selv iført en skikkelig bløtkake-brudekjole, fulgt av teksten: «Får jeg en million 'likes' på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending». 

- Får jeg nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene, sa Else til Seoghør.no om stuntet i april 2014.

Noe bryllup ble det imidlertid ikke, selv om Else for øvrig «giftet seg» med kjendisstylist Jan Thomas i TV 2-programmet «Alt er lov» i mars 2015.

LES OGSÅ: - Sist gang jeg var på date, var for ti år siden.