Else forlater TV 2

Den norske komikeren bytter kanal.

NY KANAL: Else Kåss Furuseth bytter kanal fra TV 2 til TVNorge. Foto: Andreas Fadum
NY KANAL: Else Kåss Furuseth bytter kanal fra TV 2 til TVNorge. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth - kjent fra blant annet TV 2-programmene «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Det er lov å være blid» - skal begynne å jobbe for TVNorge og Discovery Networks.

Det bekrefter kanalen i en pressemelding tirsdag.

Hovedpersonen selv sier hun gleder seg til nye utfordringer.

– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sier Else Kåss Furuseth.

Programdirektør Eivind Landsverk vil foreløpig ikke avsløre hva slags program Else skal jobbe med.

– Det jeg kan si nå, er at jeg gleder meg vilt til å jobbe tett med Else, og at ideene vi ser på er svært spennende, sier Landsverk.

Else er kjent for å overraske på TV-skjermen og på nett.

NYE KOLLEGER: Else Kåss Furuseth med humorsjef i Discovery Networks Rasmus Børja Øyen og programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge
NYE KOLLEGER: Else Kåss Furuseth med humorsjef i Discovery Networks Rasmus Børja Øyen og programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge Vis mer

I 2014 lanserte hun et festlig bryllupsstunt på Facebook. Den gang publiserte hun et bilde av seg selv iført en skikkelig bløtkake-brudekjole, fulgt av teksten: «Får jeg en million 'likes' på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending». 

- Får jeg nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene, sa Else til Seoghør.no om stuntet i april 2014.

Noe bryllup ble det imidlertid ikke, selv om Else for øvrig «giftet seg» med kjendisstylist Jan Thomas i TV 2-programmet «Alt er lov» i mars 2015.

LES OGSÅ: - Sist gang jeg var på date, var for ti år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer