ISDANSER: Per Christian Ellefsen gleder seg til å isdanse - men han mener han er best til å gli bakover. Foto: Espen Solli, Se og Hør
ISDANSER: Per Christian Ellefsen gleder seg til å isdanse - men han mener han er best til å gli bakover. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

Elling blir kjendisdanser

- Dette her er jo så gæernt at jeg virkelig ikke kunne si nei til å bli med, ler Per Christian Ellefsen.

SEHER.NO: Gjennom våren skal seks kjendiser trenes opp til grasiøs kunstløp-akrobatikk i TV 2 sin nye serie "Isdans".

Nå er danseparene klare:

  • Dorthe Skappel og Janusz Komendero
  • Anette Bøe og Aleksandr Smokvin
  • Sandra Lyng Haugen og Alexander Sunde Iversen
  • Jim Martinsen og Kaja Hanevold
  • Pål Anders Ullevålseter og Anna Pouchkova
  • Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft

I likhet med populære "Skal vi danse," har de profesjonelle kjendismakkerne lommene spekket med heder, ære og norgesmesterskap.

- Tro meg, dette er annerledes. Jeg får ikke brukt hockeyskøyter og sliter med piggen i forkant av kunstløpsskøytene, ler den tidligere ishockeylandslaget-keeperen, Jim Marthinsen (50) til VG.

19 år gamle Sandra Lyng Haugen, som nylig lo av puppefilmen av henne på nett, sier at hun allerede har oppdaget muskler og sener nederst i leggen som hun knapt har kjent tidligere.

- Jeg har gått på skøyter en gang i mitt liv, hjemme i Mosjøen, så jeg er forberedt på gangsperre i starten, sier hun.

"Elias og kongeskipet"-aktuelle Per Christian Ellefsen (53) har en viss erfaring fra lengdeløpsskøyter:

- Jeg er fremdeles best til å gli bakover, det oppdaget jeg da vi prøvde tidligere i dag også. Men dette her er jo så gæernt at jeg virkelig ikke kunne si nei til å bli med, sier Ellefsen, mens den mest skøytevante Jim Marthinsen gliser i bakgrunnen og forbereder en overraskelse for Vålerengas rekruttlag i hockey som han er trener for, skriver VG.

"Isdans" har premiere på TV 2 i april. Den engelske varianten av programmet var Englands tredje mest sette i fjor, og finalen hadde en seeroppslutning på hele tretten millioner!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.