Elling blir kjendisdanser

- Dette her er jo så gæernt at jeg virkelig ikke kunne si nei til å bli med, ler Per Christian Ellefsen.

ISDANSER: Per Christian Ellefsen gleder seg til å isdanse - men han mener han er best til å gli bakover. Foto: Espen Solli, Se og Hør
ISDANSER: Per Christian Ellefsen gleder seg til å isdanse - men han mener han er best til å gli bakover. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gjennom våren skal seks kjendiser trenes opp til grasiøs kunstløp-akrobatikk i TV 2 sin nye serie "Isdans".

Nå er danseparene klare:

  • Dorthe Skappel og Janusz Komendero
  • Anette Bøe og Aleksandr Smokvin
  • Sandra Lyng Haugen og Alexander Sunde Iversen
  • Jim Martinsen og Kaja Hanevold
  • Pål Anders Ullevålseter og Anna Pouchkova
  • Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft

I likhet med populære "Skal vi danse," har de profesjonelle kjendismakkerne lommene spekket med heder, ære og norgesmesterskap.

- Tro meg, dette er annerledes. Jeg får ikke brukt hockeyskøyter og sliter med piggen i forkant av kunstløpsskøytene, ler den tidligere ishockeylandslaget-keeperen, Jim Marthinsen (50) til VG.

19 år gamle Sandra Lyng Haugen, som nylig lo av puppefilmen av henne på nett, sier at hun allerede har oppdaget muskler og sener nederst i leggen som hun knapt har kjent tidligere.

- Jeg har gått på skøyter en gang i mitt liv, hjemme i Mosjøen, så jeg er forberedt på gangsperre i starten, sier hun.

"Elias og kongeskipet"-aktuelle Per Christian Ellefsen (53) har en viss erfaring fra lengdeløpsskøyter:

- Jeg er fremdeles best til å gli bakover, det oppdaget jeg da vi prøvde tidligere i dag også. Men dette her er jo så gæernt at jeg virkelig ikke kunne si nei til å bli med, sier Ellefsen, mens den mest skøytevante Jim Marthinsen gliser i bakgrunnen og forbereder en overraskelse for Vålerengas rekruttlag i hockey som han er trener for, skriver VG.

"Isdans" har premiere på TV 2 i april. Den engelske varianten av programmet var Englands tredje mest sette i fjor, og finalen hadde en seeroppslutning på hele tretten millioner!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer