Ellie Goulding rødmet da hun fikk det pinlige spørsmålet

- Dere er så rampete, svarte sangfuglen - som blir romantisk linket til prins Harry.

RØDMET: Da popstjernen Ellie Goulding ble spurt om hun ventet barn med prins Harry, begynte hun å rødme på direkten.  Foto: NTB Scanpix
RØDMET: Da popstjernen Ellie Goulding ble spurt om hun ventet barn med prins Harry, begynte hun å rødme på direkten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Ellie Goulding (29) har de siste årene trollbundet en hel verden med sine elektriske låter.

I 2013 nådde hun toppen i hjemlandet med singelen «Burn», og i fjor fikk hun sin første Grammy-nominasjon. Det for kjærlighetssangen «Love Me Like You Do».

I sommer har stjernen imidlertid fått oppmerksomhet for noe helt annet enn sine vokalprestasjoner.

I sommer ble hun nemlig observert sammen med en av verdens mest ettertraktede ungkarer - prins Harry (32), ifølge flere britiske medier.

Den britiske prinsen har vært singel siden forholdet med Cressida Bonas tok slutt i 2014, men kan ha funnet kjærligheten med den kjente sangfuglen. 

På en fest, etter en Polo-kamp i England i juni, skal duoen ha oppført seg svært kjærlig overfor hverandre, og de ble blant annet observert kyssende under et pledd, ifølge News.com.

Det er derfor ikke så rart at Ellie fikk spørsmål om sin potensielle flørt da hun gjestet TV-programmet «The Project» tidligere denne uken.

Dette fikk sangfuglen til å bli rød som en tomat.

- Du skal vel ikke ha et barn, vel? spør programlederen freidig.

- Nei, nei. Jeg skal definitivt ikke ha barn, svarer Ellie.

- Ikke med prins Harry, da?

- Nå er jeg kjemperød. Hvorfor hadde jeg en følelse av at dette ville komme opp? Dere er så rampete, sier artisten, mens hun prøver å le bort sprøsmålet.

Saken fortsetter under videoen. 

Tett på de kongelige

Da Harrys storebror prins William giftet seg med hertuginne Kate i 2011, sang Ellie Goulding i bryllupsmottakelsen.

Og da prins Harry fylte 30 år i 2014, ble hun også spurt om å synge på festen, ifølge Daily Mail.

Samme år sang hun dessuten på prinsens Invictus Games.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Både Ellie Goulding, prins Harry, hertuginne Kate og prins William var til stede under gudstjenesten Commonwealth Day Observance Service i Westminister Abbey i mars. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Både Ellie Goulding, prins Harry, hertuginne Kate og prins William var til stede under gudstjenesten Commonwealth Day Observance Service i Westminister Abbey i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en innsidekilde The Sun snakket med, har Harry og «Anything Could Happen»-sangeren kommet veldig godt overens hver gang de har møttes etter det kongelige bryllupet.

- Ting har utviklet seg et hakk nå og de har hatt kontakt de siste ukene. Deres første ordentlige offentlige møte siden bryllupet var egentlig på polokampen, hevder kilden.

The Sun skriver at de to profilerte britene har utvekslet flørtete tekstmeldinger i det siste, etter at prinsen fikk tak i nummeret hennes og tok kontakt. 

Avisens anonyme kilde, som skal stå nær prins Harrys sosiale omgangskrets, hinter om det kan bli noe mer mellom dem:

- Han har fortalt vennene sine hvor mye han liker Ellie og hun er åpenbart betatt av ham.

LES OGSÅ: Ellie Goulding klarer ikke å synge etter at hun ble singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer