Ellie Goulding klarer ikke å synge etter at hun ble singel

- Folk tror at jeg er uovervinnelig, men de siste ukene har vært veldig tøffe, sier superstjernen.

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble det kjent at det er slutt mellom sangstjernen Ellie Goulding (29) og musikeren Dougie Poynter (28) etter to år sammen.

Nå har «Love Me Like You Do»-sangeren åpnet seg om kjærlighetsbruddet for første gang. 

- Folk tror at jeg er uovervinnelig, men de siste ukene har vært veldig tøffe, sier sangeren til nettavisen The Sun. 

Videre forteller den talentfulle artisten at hun er så hjerteknust etter bruddet at hun ikke klarer å fokusere på karrieren lenger.

Nå legger hun derfor karrieren midlertidig på is.

- Å ta en pause vil være en bra ting for meg og hodet mitt, sier 29-åringen. 

LYKKEN BRAST: Ellie Goulding og Dougie Poynter var sammen i to år før lykken tok slutt for noen få uker siden.  Foto: SipaUSA
LYKKEN BRAST: Ellie Goulding og Dougie Poynter var sammen i to år før lykken tok slutt for noen få uker siden. Foto: SipaUSA Vis mer

Avsløringen om at Goulding tar en pause fra musikken kommer kun én uke etter sangeren opptrådte foran fullsatt sal i Telenor Arena i Oslo. 

Drømte om barn sammen

Ifølge The Sun snakket Ellie og Dougie om å stifte familie og å gifte seg, så det er ingen tvil om at forholdet deres var av det seriøse slaget.

- Han er fremdeles en av mine nærmeste venner. Jeg vet at han føler det samme. Jeg vet at det er viktig for meg at jeg lærer meg å være lykkelig alene nå, sier hun til nettavisen. 

Tidligere denne måneden åpnet også sangstjernen seg om forholdet med Dougie i et intervju med bladet Red Magazine. 

- Før ham hadde jeg en periode hvor jeg hatet alle menn. Jeg trodde jeg skulle være singel lenge, men da jeg møtte han tenkte jeg «game over». Han var så flott, sa hun, ifølge Contactmusic.

Like etter de to musikerne ble et par i 2014, åpnet Goulding seg om sin den gang ferske forelskelse. 

- Kjærligheten overgår alt i hele universet. Jeg har definitivt funnet kjærligheten. Men man møter noen som gjør deg lykkelig også må du på turné akkurat i dét ting begynner å gå bra. Det er ikke lett, men vi skal få det til, sa hun til Daily Mail. 

NORGESVENN: I starten av mars opptrådte Ellie Goulding på Telenor Arena i Oslo. Bildet er tatt fra Oslo-konserten.  Foto: Gonzales Photo
NORGESVENN: I starten av mars opptrådte Ellie Goulding på Telenor Arena i Oslo. Bildet er tatt fra Oslo-konserten. Foto: Gonzales Photo Vis mer

LES OGSÅ: Cecilie Skog er gravid