SKRYTER AV NORGE: Den britiske artisten Ellie Goulding leverte varene under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg lørdag 18. juli. På sosiale medier skryter stjernen av det norske festivalpublikummet. Her er hun avbildet under Gurtenfestival i den sveitsiske hovedstaden Bern kvelden før.  Foto: Epa
SKRYTER AV NORGE: Den britiske artisten Ellie Goulding leverte varene under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg lørdag 18. juli. På sosiale medier skryter stjernen av det norske festivalpublikummet. Her er hun avbildet under Gurtenfestival i den sveitsiske hovedstaden Bern kvelden før. Foto: EpaVis mer

Ellie Goulding hyller Tønsberg på Instagram

Sangstjernen delte bilder fra sin store kveld på Slottsfjellfestivalen.

SEOGHØR.NO: Lørdag måtte Slottsfjellfestivalen stenge to scener på grunn av sterk vind, men det hindret ikke Ellie Goulding (28) i å gi alt på Kongescenen lørdag kveld.

Den britiske stjerneartisten, som fikk knallkritikk av Gaffa, virket også godt fornøyd med norgesbesøket sitt.

I løpet av helgen har hun nemlig delt flere bilder fra Norge med Instagram-følgerne sine, der hun skryter av det norske festivalpublikummet.

«Nydelig kveld på Slottsfjell» skriver hun til et sort-hvitt-bilde fra konserten.

Saken fortsetter nedenfor.

Repost @cleggdrums Stunning night at Slottsfjell

Et bilde publisert av elliegoulding (@elliegoulding)

Frossen i Norge

Imidlertid var ikke artisten like fornøyd med det norske sommerværet, skal man tro Instagram-innleggene hennes.

«Prøver å se tapper ut, for det er ganske så kaldt» skriver Ellie Goulding til et backstage-bilde hvor hun er tullet inn i et sort, teppelignende plagg.

Tidligere samme dag la den flotte artisten ut et naturbilde av en eng med en kornåker i bakgrunnen, fulgt av teksten «Stakk til Norge. En forblåst tur!».

Nipped to Norway! Windy run!

Et bilde publisert av elliegoulding (@elliegoulding)

Saken fortsetter nedenfor.

28-åringen har også delt et bilde der hun tilsynelatende poserer backstage på musikkfestivalen i Tønsberg, og i teksten til bildet takker hun fansen som var til stede på konserten.

«Kvelden i går var spesiell. Takk til det vakre publikummet!» skriver «Love Me Like You Do»-sangeren til bildet, som er tatt av Conor McDonnell (23).

Den unge fotografen ble ifjor hyret inn i siste liten for å forevige det ekstravagante bryllupet til Kanye West (38) og Kim Kardashian (34), ifølge magasinet Complex. McDonell, som også har delt bilder fra Norge på sin Instagram-konto, har jobbet med Goulding flere ganger tidligere.

LYKKELIG FORELSKET: Ellie Goulding er sammen med McFly-medlemmet Dougie Poynter (27). Her er paret fotografert sammen i London i starten av juli, på lanseringen av Years&Years-albumet «Communion». Den britiske elektronika-trioen spiller på Øyafestivalen 12. august. Foto: Xposure
LYKKELIG FORELSKET: Ellie Goulding er sammen med McFly-medlemmet Dougie Poynter (27). Her er paret fotografert sammen i London i starten av juli, på lanseringen av Years&Years-albumet «Communion». Den britiske elektronika-trioen spiller på Øyafestivalen 12. august. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig i sjokk