Ellie Goulding gikk gjennom isen i Norge

Situasjonen ble svært dramatisk da popstjernen prøvde å krysse den frosne innsjøen.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar avslørte popstjernen Ellie Goulding (29) på sin Instagramside at hun var på ferie i Norge.

Den turen innebar blant annet en tur med hundeslede på Filefjelll ved Vang i Valdres ifølge TV 2.

Nå avslører imidlertid «Love Me Like You Do»-sangerinnen og fotografen Conor McDonell, som var med på turen, at oppholdet i Norge ble langt mer dramatisk enn de hadde regnet med på forhånd.

På sine Instagram-sider avslører begge at de fryktet det verste, da sleden deres gikk gjennom isen på en frossen innsjø.

NORGESVENN: Ellie Goulding har vært i Norge flere ganger. I mars kommer hun tilbake for å holde konsert i Telenor Arena. Foto: Rex Features
NORGESVENN: Ellie Goulding har vært i Norge flere ganger. I mars kommer hun tilbake for å holde konsert i Telenor Arena. Foto: Rex Features Vis mer

Begge har delt bilder av den dramatiske situasjonen.

«Jeg og Ellie Goulding hadde egentlig ikke tenkt å dele dette, men historien er altfor vill til ikke å bli fortalt. Dette bildet er fra Norge for noen uker siden.

Det øyeblikket når du er i 25 kuldegrader midt i ødemarken i Norge og det er helt mørkt rundt deg, og beltevognen din går gjennom isen og du må evakuere gjennom taket.

Shit, vi er i vannet, var min første tanke. Den neste var å ta bilder. Vi var i den fremste vognen, som er nesten helt under vann på dette bildet.  Et par minutter senere var alt under vann og isen for godt», skriver McDonell.

Goulding følger opp med et lignende bilde:

«Tilbakeblikk til for noen uker siden da jeg og @ConorMcDPhoto nesten endte opp i en innsjø i 30 kuldegrader. Påminnelse til meg selv: Ikke kjør en BV206 (beltevogn, red.anm) over en frossen innsjø», skriver hun.

PÅ NORGESFERIE: Ellie Goulding og hennes fotografvenn Conor McDonnell under Norgesferien som ble enda kaldere enn forventet. Foto: Xposure
PÅ NORGESFERIE: Ellie Goulding og hennes fotografvenn Conor McDonnell under Norgesferien som ble enda kaldere enn forventet. Foto: Xposure Vis mer

Den dramatiske oppelvelsen ser imidlertid ikke ut til å ha skremt Ellie fra å komme tilbake til Norge.

4. mars holder hun nemlig konsert i Telenor Arena i Bærum.

LES OGSÅ: Ellie Goulding hyller Tønsberg på Instagram