Avril Lavigne og Tyga:

Ellevill gave sjokkerer

Setter ytterligere fart på ryktene.

BEKREFTER INGENTING: Tyga og Avril Lavigne har brukt mye tid sammen i det siste, men holder tett om relasjonen. Foto: Laurent Benhamou / Sipa / Shutterstock / NTB
BEKREFTER INGENTING: Tyga og Avril Lavigne har brukt mye tid sammen i det siste, men holder tett om relasjonen. Foto: Laurent Benhamou / Sipa / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har artist Avril Lavigne (38) og rapperen Tyga (33), hvis egentlige navn er Micheal Ray Nguyen-Stevenso, skapt flere overskrifter verden over.

Tidligere i år ble det nemlig kjent at Lavigne og rockeren Mod Sun (35) har brutt forlovelsen, noe sistnevnte beskrev som en overraskelse.

Kort tid senere dukket det opp bilder av Lavigne og Tyga, som forøvrig er Kylie Jenners (25) ekskjæreste, og ryktene om at artisten hadde vært utro mot forloveden begynte å svirre.

«Avril Lavigne og Tyga gjør virkelig ikke noe for å stoppe ryktene om at de dater», skrev TMZ da.

Tidligere denne måneden ble duoen også observert kyssende i Paris' gater, men de holder kortene tett til brystet om hvorvidt de er et par. Ifølge TMZ er de i en tidlig fase hvor de blir kjent med hverandre.

Nå kan det likevel se ut til at de har tatt «vennskapet» til et nytt nivå. Ifølge nettstedet har nemlig rapperen gitt en gave i form av et smykke til sangeren - og det er ikke av det billige slaget.

Tyga skal nemlig ha spesialdesignet et smykke til artisten, og prislappen? Den er på ikke mindre enn 80 000 dollar, noe som tilsvarer nesten 850 000 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer