SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Shay Mitchell:

Ellevill avsløring av babyens kjønn

Det ble en utradisjonell avsløring av kjønnet på babyen for stjerneparet.

Publisert

I begynnelsen av januar overrasket «Pretty Little Liars»-stjernen Shay Mitchell (32), da hun delte et ultralydbilde av et foster, sammen med en emoji av et knust hjerte. Deretter delte hun en lengre tekst hvor hun avslørte at hun hadde spontanabortert og mistet barnet sitt, året før.

Den triste nyheten kom som en overraskelse på mange, da det aldri ble offentlig kjent at skuespilleren ventet barn. Seks måneder senere tok livet en helomvending, og 32-åringen kunne dele en gladnyhet med fansen sin.

På Instagram avslørte nemlig Shay nylig at hun er gravid igjen sammen med kjæresten Matte Babel (38).

Hun delte også en video på YouTube med tittelen «Guess Who's Preggers?», og delte samtidig flere innblikk fra fotoshooten hvor hun tok bildet hun la ut på Instagram.

Overrasket med dramatisk avsløring

Den gang lovte hun fansen at de skulle få følge graviditeten gjennom hennes egen Youtube-kanal, og det løftet har 32-åringen stått fast ved.

I en ny video avslører nemlig paret kjønnet på den kommende babyen.

I videoen får man se reaksjonen til de vordende foreldrene da de fant ut om de venter en gutt eller jente. Det er imidlertid ikke kjønnet som vekker mest oppsikt i amerikanske medier, men derimot måten de avslører babyens kjønn på, som er en mer utradisjonell måte enn de aller fleste.

«Pretty Little Liars»-stjernen har nemlig latt assistenten Liz ta seg av hvordan paret skal få vite kjønnet på babyen. I videoen dukker det først opp en blå karakter fra filmen «Power Rangers», noe som får skuespilleren til å tro at de venter en gutt, før det plutselig dukker opp enda en karakter fra filmen, men denne gangen en rosa karakter.

VENTER BARN: I januar delte Shay Mitchell nyheten om at hun hadde mistet sitt ufødte barn. Nå smiler lykken igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: I januar delte Shay Mitchell nyheten om at hun hadde mistet sitt ufødte barn. Nå smiler lykken igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ut fra Shays reaksjon virker det tilsynelatende som at hun er like overrasket over de to skikkelsene som det kjæresten er.

- En blå Power Ranger. Jeg visste det, vent. Vi skal ikke ha tvillinger, sier skuespilleren i videoen, da også den rosa karakteren viste seg.

Vant kampen

Til parets store overraskelse utspiller det seg en kamp mellom de to «Power Rangers»-karakterene. De slår og sparker hverandre, før de helt uventet ender opp i bassenget til paret, og det er nettopp i bassenget at den rosa karakteren vinner kampen, og til slutt lander i fanget til Shay og Matte.

Med andre ord venter paret en liten jente sammen.

- Å, herregud. Alle visste det, sier hun i videoen.

Det viser seg nemlig at seks av åtte mennesker de har spurt, har forutsett at paret venter en jente, mens de selv har vært overbevist om at de skulle bli foreldre til en gutt.

Hvor mye de kommer til å dele om privatlivet til den lille babyen, er foreløpig ikke kjent. Men utifra henens tidligere uttalelser kan mye tyde på at de vil tenke seg nøye om før de deler noe.

Verner om privatlivet

Shay var nemlig i fjor aktuell med Netflix-serien «You», hvor hun spilte rollen som Peach Salinger. Serien er en thriller og handler om bokhandleren Joe Goldberg som blir besatt av en kvinne han møter i bokhandelen sin, og bruker sosiale medier for å kunne bli den perfekte fyr for henne.

I serien spilte hun mot blant andre «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (32), som hadde rollen som Joe.

I et tidligere intervju med Cosmopolitan fortalte Shay at hun aldri har opplevd noe lignende selv, men fortalte at hun er forsiktig med hva hun deler med fansen på sosiale medier.

- Når jeg går ut forteller jeg aldri nøyaktig hvor jeg er. Jeg vil ikke dele noe om hvor jeg er før jeg har gått derifra, og jeg vil råde alle til å gjøre det samme. Du trenger ikke være en kjendis for å få uønsket oppmerksomhet, sa 31-åringen i intervjuet.

PRETTY LITTLE LIARS: Shay er best kjent fra rollen Emily i tv-serien «Pretty Little Liars». Her sammen med de andre skuespillerne i serien. F.v. Lucy Hale, Sasha Pieterse, Troian Bellisario og Ashley Benson. Foto: NTB scanpix
PRETTY LITTLE LIARS: Shay er best kjent fra rollen Emily i tv-serien «Pretty Little Liars». Her sammen med de andre skuespillerne i serien. F.v. Lucy Hale, Sasha Pieterse, Troian Bellisario og Ashley Benson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Shay fortalte videre i intervjuet at hun sjelden deler personlig informasjon om seg selv. Dette fordi hun er klar over hvor lett det er å finne ut av hva som helst om hvem som helst, noe hun synes er fascinerende - men også like skremmende.

- Jeg synes sosiale medier er fascinerende fordi jeg bruker det så mye som jeg gjør, jeg ser det gode og det dårlige i det. Slik Joe bruker sosiale medier i serien blir det altfor mye, men jeg kan relatere meg til han fordi det har vært øyeblikk hvor jeg har vært med en venninne og snakket om en gutt, og så har jeg spurt hvordan hun vet hva hans mors søster sin kusine gjør. Og hun svarer at hun fant det på Facebook og at hun så dem på Instagram. Det kan være skummelt. Du må være forsiktig.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer