Ellen tok stjerne-selfie på direkten

Ellen DeGeneres og de andre Oscar-stjernene prøvde å sette rekord under live-sendingen.

SLO ALLE REKORDER: Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt og Angelina Jolie var blant stjernene som krøp tett sammen for å få plass på samme bilde sammen med Ellen.  Foto: Ellen DeGeneres/Twitter
SLO ALLE REKORDER: Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt og Angelina Jolie var blant stjernene som krøp tett sammen for å få plass på samme bilde sammen med Ellen. Foto: Ellen DeGeneres/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programleder Ellen DeGeneres skapte god stemning i salen på Dolby Theatre i Los Angeles under Academy Awards natt til mandag. Med sin nedtonede humoristiske stil slentret hun blant publikum og småsnakket med superstjernene.

På et tidspunkt delte hun også ut pizza til sultne gjester i salen!

Ellen benyttet også anledningen til å forevige øyeblikket sammen med de nominerte. Hun samlet de mest berømte skuespillerne på de første radene i salen til en super-selfie - et bilde av seg selv og stjernene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer