Ellen satte seg på den røde løperen

Fotografene ville ha Ellen DeGeneres ut av linsa på den røde løperen. Se hva hun svarte.

FULL FORSTÅELSE: Ellen DeGeneres satte seg godt tilrette og nøt synet av kona Portia de Rossi, da fotografene ville ha bilde av henne alene i den blå jumpsuiten fra Zuhair Murad. Foto: All Over Press
FULL FORSTÅELSE: Ellen DeGeneres satte seg godt tilrette og nøt synet av kona Portia de Rossi, da fotografene ville ha bilde av henne alene i den blå jumpsuiten fra Zuhair Murad. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Ellen DeGeneres (56) fikk i høst litt av en overraskelse da hun feiret seks års bryllupsdag med skuespillerkona Portia de Rossi (41).

Men selv om Ellen er en av verdens aller største talkshow-stjerner, måtte hun finne seg i å spille annenfiolin for kona da de to kom på den røde løperen til People’s Choice Awards i natt.

- Kan ikke bebreide dem

HANG MED: Ellen DeGeneres fulgte Portia de Rossis poseringer på den røde løperen. Foto: All Over Press
HANG MED: Ellen DeGeneres fulgte Portia de Rossis poseringer på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer

For etter at de to hadde posert litt sammen på den røde løperen, fikk nemlig Ellen streng beskjed om å flytte seg av fotografene. De ville nemlig ha bilde av av «Ally McBeal»-stjernen Portia alene.

- Jeg kan ikke bebreide dem. Hun er nydelig, var Ellens gode svar, da hun ble spurt om hvordan det var å bli tilsidesatt.

- Når det tas motebilder blir jeg spurt om å flytte meg til siden, fordi jeg tydeligvis ikke bruker nok innsats på klærne mine. Så jeg kjedet meg, og satte meg på den røde løperen, sa Ellen til E!.

Seinere på kvelden var det imidlertid Ellen som igjen sto i sentrum, da hun fikk pris for Favorite Daytime TV Host.

Sykt comeback

Selv om Ellen nå nyter enorm suksess både på jobb og privat, har hun også vært åpen om at hun følte seg isolert og avvist etter at hun sto fram som lesbisk hos Oprah Winfrey i 1997.

Nyheten vakte voldsomme reaksjoner og selv var ikke Ellen forberedt på den massive interessen rundt legningen hennes.

- Jeg følte ikke at folk trengte å vite hvem jeg var eller hvem jeg var sammen med. Hvorfor trenger de å vite? Men så skjønte jeg at så lenge jeg bar på en hemmelighet som bekymret meg, virket det som om noe var veldig galt, sa hun seinere.

56-åringen følte at folks forventninger endret seg da de fikk vite at hun likte kvinner.

[views:embed:node_embed:block:76716]

- Det som såret meg var dette: Forandrer virkelig den merkelappen eller det ordet mitt talent, min godhet, mitt hjerte og mitt mål om å underholde folk? Jeg ble rett og slett såret, sier DeGeneres som en stund trakk seg tilbake fra rampelyset.

- Jeg ga bare opp og flyttet til Ojai og satt i huset mitt så lenge jeg kunne til pengene begynte å forsvinne. Så startet jeg på nytt, har Ellen uttalt.

STRÅLENDE HUMØR: Ellen DeGeneres ble ikke i noe dårligere humør av at fotografene ville splitte ekteparet på den røde løperen.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
STRÅLENDE HUMØR: Ellen DeGeneres ble ikke i noe dårligere humør av at fotografene ville splitte ekteparet på den røde løperen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Fantastisk liv

Og den nye starten ga ny enorm suksess. «The Ellen DeGeneres Show» startet opp i 2003, og karrieren nådde utrolige høyder. Første sesong ble nominert til 11 Emmy-priser, og programmet vant 25 Emmys i løpet av sine første tre sesonger. Og da Ellen Giftet seg med sin Portia, var lykken komplett.

- Når jeg ser tilbake følte jeg meg isolert, avvist, men nå ser jeg på det som en film som noen andre gikk gjennom. Nå opplever jeg bare det fantastiske livet jeg lever akkurat nå, sier hun til Bang Showbiz.

I HVERDAGEN: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres på vandretur i jula. Foto: All Over Press
I HVERDAGEN: Portia de Rossi og Ellen DeGeneres på vandretur i jula. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Se hva Ellen fikk i bryllupsgave