Ellen Pompeo har blitt mamma igjen

TV-stjernen holdt det hemmelig for alle fram til fødselen.

BLE FORELDRE IGJEN: Ellen Pompeo og Chris Ivery har vært kjærester i 11 år og gift i syv. Nå har de to døtre sammen også. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
BLE FORELDRE IGJEN: Ellen Pompeo og Chris Ivery har vært kjærester i 11 år og gift i syv. Nå har de to døtre sammen også. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Grey's Anatomy»-stjernen Ellen Pompeo (44) overrasket mange da hun torsdag avslørte på sosiale medier at hun og ektemannen Chris Ivery (46) har blitt foreldre for andre gang.

Skuespilleren har nemlig fått en datter via surrogatmor og holdt graviditeten hemmelig for omverdenen.

- Velkommen til verden Sienna May Ivery. Vi elsker deg høyere enn ord kan beskrive, skrev den nybakte moren under et bilde av datteren og ektemannen og postet på Instagram.

Paret, som giftet seg i New York i 2007, har fra før av datteren Stella Luna (5).

Før fødselen av sin førstefødte sa hun følgende til Allure magazine:

- Det blir en stor forandring i livsstilen vår, og jeg tar det veldig seriøst. Chris og jeg elsker livet vårt. Vi drar til Europa og sover lenge om morgenen, sånn at jeg ikke kommer til å føle at jeg går glipp av noen morsomme ting som å sitte oppe hele natta og drikke champagne og ha sex til klokka fem om morgenen.

 

LES OGSÅ: - Det er ekkelt å kysse ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer