FORSVARTE ANTREKKET: Lady Gaga dukket opp i det mye omtalte VMA-antrekket da hun gjestet «The Ellen DeGeneres show» mandag ettermiddag.  Foto: YouTube
FORSVARTE ANTREKKET: Lady Gaga dukket opp i det mye omtalte VMA-antrekket da hun gjestet «The Ellen DeGeneres show» mandag ettermiddag. Foto: YouTubeVis mer

Ellen plagdes av kjøtt-kjolen

- Det var veldig vanskelig for meg å sitte ved siden av henne...

SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (24) er kjent for å vekke oppsikt med sine vågale og til tider svært ekstravagante antrekk.

Og under søndagens MTV Video Music Awards skapte 24-åringen nok en gang store overskrifter på grunn av det hun hadde valgt å kle kroppen i.

Se stor bildespesial fra MTV-festen her!

På MTV-festen på Nokia Theatre dukket nemlig popstjernen opp i en Franc Fernandez-designet kjole ettersigende laget av ekte rått kjøtt, og gikk også opp på scenen for å motta en av sine åtte priser i den svært alternative kjolen.

Tidligere denne måneden fikk 24-åringen sterk kritikk fra dyrevernsorganisasjonen PETA, da hun stilte opp på forsiden av japanske Vogue iført rått kjøtt, og søndagens antrekk vekket ikke mindre harnisk.

- Lady Gagas jobb er å gjøre ekstreme ting, og dette er helt klart ekstremt, fordi kjøtt er noe man bør unngå å ha på kroppen, sa presidenten i dyrevernorganisasjonen PETA i forbindelse med Vogue-coveret.

24-åringen har imidlertid sett seg lei kritikken, og mandag forsvarte hun kjole-valget på MTV-festen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

Se videoklipp av Lady Gaga på showet nederst i saken!

- Vel, det er helt klart ikke ment som mangel på aktelse for de som er veganere eller vegeterianere. Jeg er, som du vet, kanskje den minst dømmende personen på planeten. Antrekket kan bli tolket på mange forskjellige måter, men for meg så handler det om at vi må stå for det vi tror på. Hvis ikke vi kjemper for våre rettigheter, kommer vi snart til å ha like mange rettigheter som kjøttet på knoklene våre, sa popstjernen.

Gaga fulgte opp uttalelsen med å holde opp den mye omtalte Vogue-forsiden og erklære: «Jeg er ikke et stykke kjøtt».

Hva synes du om Lady Gagas antrekk? Stem oppe til høyre!

Også Ellen DeGeneres (52), som selv er en aktiv dyrevernsforkjemper, har innrømmet at hun ikke helt visste hva hun synes om Gagas VMA-antrekket. Og på bloggen til showet sitt, fortalte talkshowdronningen at hun ble litt satt ut av å sitte ved siden av Gaga, som hadde på seg «kjøtt-kjolen».

- Mange har spurt meg hvordan det var å sitte ved siden av Lady Gaga iført et antrekk som var laget av kjøtt. Og først og fremst må jeg bekrefte, ja, det var ekte kjøtt. Jeg elsker jo Lady Gaga, men for en som også elsker dyr, var det veldig vanskelig for meg å sitte ved siden av henne når hun hadde på seg det antrekket. Men det fikk meg til å spørre meg selv om hva som egentlig er forskjellen på hennes antrekk og et antrekk laget av lær? skrev DeGeneres på bloggen mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her irriterer hun vettet av PETA igjen