MOROKLUMP: Ellen DeGeneres har høstet gode kritikker for sitt talent som programleder. Her intervjuer hun Miley Cyrus under The Ellen DeGeneres Show i fjor. Foto: Stella Pictures
MOROKLUMP: Ellen DeGeneres har høstet gode kritikker for sitt talent som programleder. Her intervjuer hun Miley Cyrus under The Ellen DeGeneres Show i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

Ellen DeGeneres leder Oscar 2014

Nå er det avklart.

SEOGHØR.NO: Nå er det klart!

Det er talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (55) som skal lede neste års Oscar-utdeling, skriver ContactMusic.

I 2007 ledet Ellen det tradisjonsrike showet for første gang - noe hun i etterkant ble nominert til Emmy for. Dette blir dermed hennes andre gang som såkalt «Oscar-vert» - selv om 55-åringen hinter til at det nok ikke blir hennes siste gang heller:

- Jeg er så gira og glad for å skulle lede Oscar-utdelingen for andre gang. Du vet hva de sier: Alle gode ting er tre!, skriver hun i en pressemelding.

I fjor var det «Family Guy»-skaper Seth MacFarlane (40) som ledet den tradisjonsrike prisutdelingen, men han har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å gjøre noe comeback som Oscar-vert:

«Traumatiserte kritikere kan puste lettet ut. Jeg har ikke mulighet til å lede Oscar-showet igjen. Jeg prøvde å få tidskabalen til å gå opp, men jeg trenger søvn», skrev han på Twitter i mai.

Han fikk mye tyn for å ha fremført den humoristiske låten «We Saw Your Boobs» - om diverse kjendisdamer som har vist brystene på film.

Spekulasjonene om hvem som derfor skulle lede Oscar 2014 har vært mange, og Justin Timberlake (32) har vært blant de heteste kandidatene på listen - men den gang ei.

Til neste år blir Oscar-utdelingen arrangert for 86. gang i Los Angeles, og datoen er satt til 2. mars.

LES OGSÅ: Dette bildet vekker oppsikt