<strong>FLYTTET UT:</strong> Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ble sammen i 2004 og giftet seg fire år etter. Nå kan de imidlertid se ut til at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock / NTB Scanpix.&nbsp;
FLYTTET UT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ble sammen i 2004 og giftet seg fire år etter. Nå kan de imidlertid se ut til at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock / NTB Scanpix.  Vis mer

Ellen DeGeneres og Portia de Rossi:

Ellen DeGeneres' kone stormet ut av hjemmet

- Hun nekter å gi etter før ting har endret seg. 

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres (59) giftet seg i 2008 med den tidligere «Ally McBeal»-stjernen Portia de Rossi (44).

Nå kan det imidlertid se ut til at ekteskapet har en mørkere tid i vente.

Portia skal angivelig ha stormet ut av parets hjem etter en stor krangel. Dette skriver Radar Online.

- Portia er lei av å være hjemmeværende mens Ellen får ha en karriere og all oppmerksomt, forteller en venn av paret til nettstedet.

- Ting nådde kokepunktet for noen uker siden da de hadde sin største krangel noen sinne. Portia pakket tingene sine ,og flyttet til et hus de kjøpte i Beverly Hills for noen måneder siden, legger vennen til.

Kranglet over eksen

Bakgrunnen for krangelen skal angivelig ha vært Ellens eks-kjæreste, Anne Heche. Da Ellen klaget på Portias oppførsel ble «Ally McBeal»-stjernen opprørt og skal ha dratt opp eksen som samtaleemne.

Det kan imidlertid se ut til at paret ikke har bodd sammen på flere uker og trolig kan dette være starten på en mulig skilsmisse.

<strong>PREMIERE:</strong> Ellen DeGeneres har stemmen til Dory i «Finding Dory». Her er paret på filmpremieren i Los Angeles. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Scanpix.&nbsp;
PREMIERE: Ellen DeGeneres har stemmen til Dory i «Finding Dory». Her er paret på filmpremieren i Los Angeles. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Scanpix.  Vis mer

- Portia har bodd der i noen uker og nekter å flytte hjem til Ellen, sier vennen som legger til at Portia prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og tilbringer mye tid med venner.

- Hun har invitert venner over for jentekveld, bestilt mat hjem, vært sent oppe og sovet lenge. Det har vært perfekt for henne, forteller vennen.

Ellen kjøpte huset i Beverly Hills i 2015 og i følge parets venn kan det se ut til at Portia blir boende en stund. Portia holder angivelig på å innrede huset i sin egen stil, og nekter å flytte hjem før parets forhold endres.

- Hun nekter å gi etter for Ellen før ting har endret seg, forteller vennen videre.

Milliardoppgjør

I 2014 svirret ryktene for fullt om at paret skulle gå hver til sitt, etter at Portia ble observert uten gifteringen.

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden, sa hun den gang til bladet People.

Dersom paret velger å gå fra hverandre, kan de vente seg et oppgjør på over én milliard kroner.

- Hun skal visst kreve over én milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne - jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, har Ellen tidligere fleipet til People.

<strong>GIFT:</strong> Etter fire år som kjærester ble det lov for homofile og gifte seg i California, da ble Ellen og Portia smidd i hymens lenker. Foto: Lisa Rose / NTB Scanpix.&nbsp;
GIFT: Etter fire år som kjærester ble det lov for homofile og gifte seg i California, da ble Ellen og Portia smidd i hymens lenker. Foto: Lisa Rose / NTB Scanpix.  Vis mer

Ryktene svirrer

Dette er imidlertid ikke den eneste gangene slike rykter har blusset opp. Også i 2015 skrev nettsiden Radaronline at det virket som ryktene den gang skulle bli et faktum.

Nettsiden hadde nemlig funnet ut at ekteparet brukte mye tid borte fra hverandre, etter at de flere ganger hadde observert at talkshow-vertinnen stadig forlot deres hjem i Hollywood for å overnatte i parets andre leilighet i Los Angeles - helt uten kona.

- Ellen og Portia går gjennom en vanskelig periode. De er aldri sammen lenger, sa en venn av paret til nettsiden.

- Det er tydelig at noe er galt, for de har gått fra å være helt oppslukt av hverandre til at de aldri ser hverandre, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot Gwyneths vagina-råd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer