BRAST I GRÅT: Ellen DeGeneres skal være svært lei seg over sin "adopsjonstabbe". Foto: All Over Press
BRAST I GRÅT: Ellen DeGeneres skal være svært lei seg over sin "adopsjonstabbe". Foto: All Over PressVis mer

Ellen brast ut i gråt

Talkshowvertinne Ellen DeGeneres brast i gråt da hun fortalte om sin "adopsjons"-bommert.

SEHER.NO: Talkshowvertinne, komiker og skuespiller Ellen DeGeneres (49) brast i gråt da hun snakket om hvordan hun hadde "ødelagt" for adoptiv-hunden sin under en sending nylig, skriver E!Online.


Se klipp fra hendelsen her! (ekstern link)


DeGeneres og partner Portia de Rossi adopterte hunden Iggy fra dyrebeskyttelse-organisasjonen Mutts and Moms Dog Rescue 20. september i år.


Etter kun noen uker, og over 12.000 kroner i dyrlege-utgifter for å få hunden i toppform, fant de likevel ut at de ikke kunne beholde hunden, da den ikke gikk noe bra sammen med deres katt.


DeGeneres bestemte seg derfor for å gi hunden til sin frisør, som hun visste at hadde barn og var svært glad i dyr. Frisørens to døtre på 11 og 12 år ble øyeblikkelig nært knyttet til hunden, og var overlykkelige for sitt nye familiemedlem.


Men kun noen dager etter dette ringte Mutts and Moms Dog Rescue talkshowvertinnen for å høre hvordan det gikk med hunden.


Da DeGeneres forklarte at hun hadde gitt den bort til en veldig kjærlig familie ble dyrebeskyttelses-organisasjonen rasende, og mente DeGeneres hadde brutt adopsjonskontrakten.


Organisasjonen hentet derfor hunden fra frisørfamilien, som naturlig nok ble helt knust over å bli fratatt familiemedlemmet.


- Jeg trodde jeg gjorde en hyggelig ting. Jeg forsøkte bare å finne et kjærlig og godt hjem til  hunden fordi jeg ikke kunne beholde den, sier DeGeneres under showet og bryter ut i gråt.


- Jeg signerte vel et papir der det står at hvis ikke jeg kan beholde Iggy så går hun tilbake til dyrebeskyttelsen, men det er jo ikke et hjem eller en familie. Fordi jeg gjorde en feil kom de folkene og tok hunden fra barna. Jeg føler meg så skyldig for dette, og er så utrolig lei meg. Kan dere ikke vær så snill å gi hunden tilbake til familien? Det er ikke deres feil, det er min, jeg skulle ikke gitt den bort, men vær så snill og gi den tilbake, snufser DeGeneres.


Dyrebeskyttelsesorganisasjonen Mutts and Moms har fortsatt ikke kommet med noe svar på DeGeneres forespørsel.


LES OGSÅ: - TVs rikeste mennesker