SLUTTER I SE OG HØR: Ellen Arnstad har bestemt seg for å forlate sin stilling som konsernredaktør i Aller Media. Foto: Se og Hør.
SLUTTER I SE OG HØR: Ellen Arnstad har bestemt seg for å forlate sin stilling som konsernredaktør i Aller Media. Foto: Se og Hør.Vis mer

Se og Hør:

Ellen Arnstad slutter i Se og Hør

Forlater stillingen som konsernredaktør med umiddelbar virkning.

(SEOGHØR.NO): Ellen Arnstad (51) har valgt å forlate sin stilling som ansvarlig redaktør i Se og Hør - og konsernedaktør i Aller Media.

Arnstad - som har vært sjef i Se og Hør siden 2012 - informerte de ansatte om sin avgjørelse mandag.

- Jeg har hatt mange fantastiske år i Aller. Jeg har hatt mye faglige utfordringer hele tiden og har fått mulighet til å utvikle meg gjennom alle disse årene, sier Ellen Arnstad.

ANSVARLIG REDAKTØR: Som ansvarlig redaktør har Ellen Arnstad blant annet stått i bresjen for Se og Hørs kjendisgalla. Her er hun på arrangementet i 2016 sammen med tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang og kulturminister Linda Hofstad Helleland. Foto: Se og Hør
ANSVARLIG REDAKTØR: Som ansvarlig redaktør har Ellen Arnstad blant annet stått i bresjen for Se og Hørs kjendisgalla. Her er hun på arrangementet i 2016 sammen med tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang og kulturminister Linda Hofstad Helleland. Foto: Se og Hør Vis mer

- Etter nøye vurdering, og en tankeprosess over tid, har jeg kommet frem til at dette er et riktig tidspunkt for meg å gjøre en omdreining i livet.

- Jeg starter nå på mitt jobbliv nummer to, og jeg skal bruke alt jeg har opparbeidet meg av kompetanse i en ny karriere, sier Ellen Arnstad.

Ulf André Andersen (49) settes inn som konstituert sjefredaktør.

Det er også kjent at Ellen Arnstad har hatt en utfordrende situasjon knyttet til sin eldste sønn, som har en alvorlig sykdom.

- Det har vært ekstremt krevende det siste halve året når det gjelder min sønn. Hans sykdom har utviklet seg dramatisk og jeg skal nå først og fremst bruke tid på hans kritiske situasjon, sier Arnstad.

Siden høsten 2015 har Ellen Arnstad hatt ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema» som ved siden av Se og Hør på papir og nett, har innbefattet Allers, KK, Vakre Hjem & Interiør, Autofil, Båtmagasinet og Jeger Hund & Våpen. Hun har i tillegg hatt ansvaret for Aller Forlag.

- Ellen har vært viktig for Aller Media i mange år og jeg er svært takknemlig og har stor respekt for det arbeidet hun har nedlagt hos oss gjennom alle disse årene, og jeg ønsker henne lykke til videre, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl.