Ellen Arnstad (45) venter barn

Ellen Arnstad trodde nesten ikke sine egne øyne da graviditetstesten viste to streker.

VENTER BARN: Ellen Arnstad er fem måneder på vei. Hun ble svært overrasket over å bli gravid i en alder av 45 år.  Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Ellen Arnstad er fem måneder på vei. Hun ble svært overrasket over å bli gravid i en alder av 45 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tidligere «HENNE»-redaktør Ellen Arnstad (45) venter sitt tredje barn med ektemannen Stein Støa (60).

- Jeg er fem måneder på vei og vi venter vårt tredje barn! Det har vært mange uker med stor spenning og mye usikkerhet, men så langt har alt gått bra. Nå kan jeg endelig fortelle omgivelsene om den gledelige nyheten, sier Arnstad til Se og Hør.

Fra før har paret sønnene Joachim (17) og Alexander (9) som gleder seg til å bli storebrødre. Arnstad var lenge plaget av kvalme, men hadde vanskelig for å tro at hun ventet barn i voksen alder.

- Jeg tenkte: «Jeg kan jo ikke være gravid. Jeg er jo 45 år!». Det var en stor, men gledelig overraskelse. Jeg ser på det som en gave at jeg får lov til å bli mamma i en alder av 45 år.

Arnstad har jobbet som journalist og redaktør i flere tiår, og har vært med i TV-programmer som «Skal vi danse» og «4-Stjerners Middag». Den vordende moren bekymrer seg ikke for fordommer, og påpekter at gjennomsnittsalderen på fødende kvinner stadig øker.

- Jeg følger bare trenden til mange internasjonale stjerner som føder etter fylte 40, sier hun.
 
Se ferske bilder av Ellen Arnstad med babymagen i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke flau over det  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer