DRAMATISK: Elizabeth Taylor ble tilkoblet respirator da hun ikke klarte å puste selv. Barna hennes fikk beskjed om at hun kanskje ikke ville overleve... Foto: All Over Press
DRAMATISK: Elizabeth Taylor ble tilkoblet respirator da hun ikke klarte å puste selv. Barna hennes fikk beskjed om at hun kanskje ikke ville overleve... Foto: All Over PressVis mer

Elizabeth Taylor i respirator

Elizabeth Taylor er igjen innlagt på sykehus.

SEHER.NO: Forrige uke ble Elizabeth Taylor (76) innlagt på sykehus på grunn av en kraftig lungebetennelse.

Ifølge Daily Mail, skal Taylor også lide av hjertesvikt. Tilstanden fører til at hjertet hennes er for svakt til å kunne pumpe tilstrekkelig mye blod til kroppen.

På grunn av Elizabeths' tilstand, skal hun like etter innleggelsen ha blitt koblet til en respirator for å få hjelp til å puste.

Taylors fire barn skal ha blitt fortalt at mamma kanskje ikke vil overleve, melder National Enquirer.

Men nylig skal 76-åringens helse bedret seg betraktelig, og onsdag klarte hun å puste uten hjelp.
- Legene trodde de kom til å miste henne. Hun er fremdeles svært syk, men hun er over den verste krisen, sier en kilde til bladet.

Taylor har lenge vært plaget med dårlig helse. I tillegg til hjerteproblemene, har hun også diabetes. Tidligere har hun fått byttet begge hoftene ut, og hun fikk en godartet hjertesvulst i 1997.

Hun har lenge sittet i rullestol på grunn av osteoporose, og har brukket ryggen fem ganger.

- Jeg har bare vondt og det er ikke noe annet jeg ønsker nå enn å få komme til himmelen, sa Taylor til en venn i mai ifølge Expressen.

LES OGSÅ: - Taylor tok overdose