Elizabeth Hurley tok med sønnen på premiere

Unge Damian er snart tenåring - og nesten like høy som sin berømte mamma.

SVÆRT LIKE: Elizabeth Hurley tok med sønnen sin Damian på «The Royals»-premieren i London tirsdag kveld. De to har flere like ansiktstrekk, i tillegg til å være nesten like høye.  Foto: David Fisher/REX/All Over Press
SVÆRT LIKE: Elizabeth Hurley tok med sønnen sin Damian på «The Royals»-premieren i London tirsdag kveld. De to har flere like ansiktstrekk, i tillegg til å være nesten like høye. Foto: David Fisher/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Elizabeth Hurley (49) har sikkert funnet støtte hos sønnen Damian (snart 13) etter bruddet med bankmannen David Yarrow i fjor, få måneder etter at forlovelsen med Shane Warne (45) ble brutt.

Nå er den britiske skuespilleren og modellen aktuell med TV-serien «The Royals», og på premierefesten i London var det den sjarmerende tenåringen som var Hurleys kavaler.

Mor og sønn poserte side om side på den røde løperen på Mandarin Hotel, «Gossip Girl»-stjernen iført en ettersittende, rød kjole.

Unge Damian var kledd i mørk dress og lilla slips, og unggutten virket svært komfortabel foran pressefotografene.

Saken fortsetter under bildet.

Vil følge i morens fotspor

At nysingle Elizabeth Hurley tok med sønnen på «The Royals»-premieren tirsdag kveld, er kanskje helt på sin plass. Damian har nemlig tilbragt nesten like mye tid som moren på TV-innspillingen.

- I fjor sommer, da han hadde fri fra skolen, var han med meg på filmsettet. Og han elsket hvert eneste sekund av det, han forguder det. Han vil virkelig gjøre noe i filmbransjen, fortalte 49-åringen om sønnen da hun gjestet «This Morning», skriver UsWeekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer