- Elise er mitt livs kjærlighet

Øyvind Leine Thune har blitt kjæreste med Elise Edvardsen. Nå snakker han ut.

NYTT PAR: I kveldens episode avslører Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune at de nå er et kjærestepar.
NYTT PAR: I kveldens episode avslører Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune at de nå er et kjærestepar. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten» avslørte Øyvind Leine Thune (29) og Elise Edvardsen (24) at de er blitt kjærester.

– Jeg har jaktet på disse følelsene i mange år. Helt ærlig så har jeg aldri kjent slik før. Elise er mitt livs kjærlighet, det vet jeg allerede nå, forteller Øyvind åpenhjertig til Se og Hør.Han avslører at Elise helt fra det første brevet var hans store favoritt.Varme følelser– Jeg visste at denne jenta skulle jeg bli bedre kjent med. Da jeg valgte henne og hun takket ja til å bli bedre kjent med meg, opplevde jeg en utrolig lykke. Inntrykkene og følelsene ble varmere og varmere, og da kameraene reiste fra gården etter valget fikk vi være sammen i to dager på gården – helt alene, sier han.Les mer om paret - og se de private feriebildene i tirsdagens utgave av Se og Hør.Tidligere i høst uttalte Øyvind til Seoghør.no at han hadde fått spesielt god kontakt med to jenter. Den ene var selvsagt Elise:- Det jeg kan si er det alle så, nemlig at det utpekte seg to favoritter etter første runden av speeddatingen. Guro og Elise. Men det jeg må understreke er at ting forandrer seg etterhvert som jeg blir bedre kjent med dem alle sammen. Dere får bare følge med, sa han den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer