VENTER KAMP: Elin Nordegren ønsker full omsorgsrett for barna, men Tiger Woods kommer ikke til å gi opp barna uten kamp. Foto: All Over Press
VENTER KAMP: Elin Nordegren ønsker full omsorgsrett for barna, men Tiger Woods kommer ikke til å gi opp barna uten kamp. Foto: All Over Press Vis mer

- Elin vil ha full omsorgsrett

Skal ha forandret mening...

Publisert
SEHER.NO: Skilsmissen mellom Tiger Woods (34) og Elin Nordegren (30) er i ferd med å bli enda vanskeligere. Nå har den svenske skjønnheten bestemt seg for å gå for full omsorgsrett for det tidligere parets to barn. Det er det nettstedet RadarOnline.com som melder.

Og selv om Nordegren ønsker at Tiger skal være en de av barnas liv, går hun ikke med på delt omsorgsrett. Nettstedet skriver nå at dette er en utvikling som kan få krangelen til å gå fra det skjulte til å bli en omfattende offentlig krig.

Kilder sier til nettstedet at Tiger og Elin omtrent ikke har kontakt i det hele tatt lenger.

- De deler på barna, men barnepikene kjører dem fra hus til hus. Elin pleide å selv dra til Tigers hus, men det skjer ikke lenger. Hun har også folk som kommuniserer med ham, slik at hun slipper, forteller en kilde til nettstedet.

Etter at Elin tok med barna til Sverige, spekulerte mediene i om hun kom til å flytte tilbake til hjemlandet. På den tiden, hadde Elin og Tiger uformelt blitt enige om delt omsorgsrett. Nå skal Elin ha forandret mening.

- Elin sier ikke at hun skal flytte til Sverige, men hun ønsker full omsorgsrett nå. Hun har forandret seg mye etter utroskapsskandalen, og etter at han returnerte til golfsporten, har hun distansert seg fra ham.

- Dette ser ut til å ha drept de små sjansene som var igjen for at de skulle finne tilbake til hverandre.

Både Elin og Tiger har ansatt skilsmisseadvokater, men ingen har levert papirene ennå. Det er ventet at Elin krever en svimlende sum av 5 milliarder kroner i oppgjøret, noe hun også er ventet å få.

- Men den ordentlige kampen kommer til å stå om barna. Tiger kommer ikke til å gi dem opp uten kamp, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger observert med ny blondine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer