- Elin vil gifte seg med sin nye kjæreste

Endelig smiler lykken for alvor for Tiger Woods' eks-kone, Elin Nordegren.

OVER OG UT: Forholdet mellom Elin Nordegren og Tiger Woods fikk en brå slutt da 14 kvinner sto fram i media og hevdet at de hadde vært Tigers elskerinner.  Foto: All Over Press
OVER OG UT: Forholdet mellom Elin Nordegren og Tiger Woods fikk en brå slutt da 14 kvinner sto fram i media og hevdet at de hadde vært Tigers elskerinner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods' ekskjæreste, svenske Elin Nordegren, tok i fjor ut skilsmisse, etter at hele 14 kvinner stod frem i media og hevdet de hadde vært Woods elskerinner. I mai i år kom nyheten om at Nordegren har funnet seg en ny kjæreste, nemlig milliardærarvingen Jamie Dingma.

Nå planlegger de to å gifte seg, skriver National Enquirer.

Ifølge avisen er Nordegren svært klar for å ta forholdet med Dingman et steg videre. Det skal heller ikke ha overrasket eks-mannen Tiger Woods, som skal ha blitt fra seg da han hørte at hans to år gamle sønn Charlie forguder mammas nye flamme.

- Tiger har alltid håpet, selv om det har vært urealistisk, at han og Elin skulle bli sammen igjen en vakker dag. Nå viser Elin imidlertid helt tydelig at han har mistet henne for godt - og at en annen mann vil oppdra barna hans, sier en ikke-navngitt kilde til National Enquirer.

Dingman er en forretningsmann som tidligere har jobbet med eiendommer i Russland. I tillegg er han tidligere eier av et Indycar racing-lag.

- Han har aldri vært så glad før. Han og Elin har sterke følelser for hverandre. Han er en klassisk amerikansk fyr. Kjekk, og virkelig en gentleman. Han liker å holde seg utenfor rampelyset. Elin er en veldig heldig kvinne, har en venn av Dingman tidligere fortalt til New York Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har Elin ny kjæreste