Elin Tvedt tilbake som værmelder på TV 2

Veteranen tar over jobben til Eli Kari Gjengedal.

COMEBACK: Elin Tvedt gjør comeback som værmelder på TV 2. Foto: STELLA PICTURES
COMEBACK: Elin Tvedt gjør comeback som værmelder på TV 2. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   For ca 11 år siden trakk Elin Tvedt (38) seg helt ut av medienes søkelys, sluttet i TV 2 og flyttet utenlands. Nå er hun klar for et comeback som hele Norges «Vær-Elin». Selvom hun siden sist både har jobbet i NRK og hatt andre TV-jobber, synes ikke Elin at det er flaut å være tilbake der det hele startet.

- Det er ikke flaut å returnere. Før var jeg veldig «flink pike» og opptatt av hva folk syntes om meg, og den Elin ville nok ikke ha våget et comeback i TV 2 som værpresentatør. Men nå bryr jeg meg ikke,  og er hverken opptatt av karriereklatring eller å gjøre de riktige tingene, sier Elin til VG.

Mange av årene borte fra TV-skjermen har blitt brukt sammen med familien og barna Milla (4) og Mikkel (1). Men etterhvert tok rastløsheten over for Elin, og når hun så det ble en ledig stilling som værpresantør i Bergen måtte hun bare søke.

- Jeg leste en sak om at Eli Kari skulle slutte og at de trengte en ny person. Jeg har fundert litt på det av og til, men det har liksom ikke vært riktig. Men nå tenkte jeg JA, sjekket søknadsfristen og ringte Storm, sier Elin til VG.

Tvedt forteller at det var litt av et sjokk for hennes tidligere arbeidskolleger.

- De ble veldig overrasket. Det hadde de aldri trodd. Så ble det til at jeg søkte, kom på casting og har vært gjennom hele søknadsprosessen. Nå skal Eli Kari, som jeg var med å lære opp, lære opp meg. Det er mye nytt å sette seg inn i.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Vil ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer