SØT MUSIKK: TV 2-profil Elin Tvedt skal ha funnet tonen med sauebonden Kjartan Bergsvåg, som i høst var å se i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: Erlend Haukeland/ Tor Lindseth
SØT MUSIKK: TV 2-profil Elin Tvedt skal ha funnet tonen med sauebonden Kjartan Bergsvåg, som i høst var å se i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: Erlend Haukeland/ Tor LindsethVis mer

Elin Tvedt falt for «Jakten»-bonden Kjartan

Etter å ha deltatt i programmet «Jakten på kjærligheten», har Kjartan Bergsvåg funnet tonen med TV 2-profilen.

SEOGHØR.NO: Den sympatiske saue­bonden Kjartan Bergsvåg (37) deltok i siste sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Den jakten endte ikke i noe fast følge for den sjarmerende krølltop­pen, men nå kan Se og Hør av­sløre at singelstatusen hans har opphørt.

Den nye kjæresten er ingen ringere enn TV 2s populære værdame Elin Tvedt (42)!

Vær­-Elin har vært singel siden hun og samboeren Torgeir Steinstø (46) brøt opp i 2014, etter et åtte år langt forhold.

Les mer om det ferske paret i ukens Se og Hør!

Vokste opp samme sted

Men den siste tiden har sol­strålen fra Ølen pleiet mye kon­takt med «Jakten­»-Kjartan, som til tross for mange år som tømrer og sauebonde på Voss er født og oppvokst nettopp i Ølen.

Det er med andre to gamle Ølen­venner som nå har slått pjaltene sammen. Både Elin og Kjartan har to barn hver fra sine tidligere forhold.

Se og Hør har vært i kontakt med det nye superparet, men de ønsker ikke per i dag å gi kommentarer omkring sitt kjæresteforhold.

Ingen vonde følelser

Etter bruddet med Torgeir Steinstø, har Elin Tvedt bevart et godt forhold med eksen. De to har nemlig barna Milla (7) og Mikkel (4) sammen.

- Vi er enig om å sette barna først, og at den handlingen er vår fellesoppgave. Det hjelper nok også veldig på at det ikke ligger noe dramatikk rundt bruddet, sa Elin Tvedt til Se og Hør i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

TV-SJARMØR: Kjartan Bergsvåg sjarmerte både friere og TV-seere i høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Her er han fotografert på gården hjemme på Voss. Foto: Bent Are Sigvaldsen
TV-SJARMØR: Kjartan Bergsvåg sjarmerte både friere og TV-seere i høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Her er han fotografert på gården hjemme på Voss. Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer

Kjartan Bergsvåg røpet på sin side nylig at han og «Jakten»-frieren Tina Elisabeth Strandrud (42) hadde bestemt seg for ikke å gå videre som kjærester.

- Vi var kanskje inni den samme boblen, og så gikk vi ut av den boblen på hver vår kant. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde. Vi snakkes litt på telefon og Facebook fortsatt, sa Kjartan til Seoghør.no.

Også TV-frieren hans understreket overfor Seoghør.no at det ikke er noe vondt blod mellom henne og Kjartan:

- Jeg blir fortsatt spurt om Kjartan: Hvordan det går med oss, om det er blitt noe mer og så videre. Det er litt slitsomt, for det er en ting jeg har lagt bak meg. Men jeg vil si at Kjartan er en veldig hyggelig og ålreit fyr, og at vi har litt kontakt innimellom, sa Tina Elisabeth Strandrud til Seoghør.no.

HÅPET BRAST: I høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» fant Kjartan Bergsvåg og Tina Elisabeth Strandrud tonen. Først håpet duoen at det kunne bli de to, men nylig avslørte de overfor Seoghør.no at de har gått videre hver sin vei.  Foto:  Hanne Aalvik/ TV 2
HÅPET BRAST: I høstens sesong av «Jakten på kjærligheten» fant Kjartan Bergsvåg og Tina Elisabeth Strandrud tonen. Først håpet duoen at det kunne bli de to, men nylig avslørte de overfor Seoghør.no at de har gått videre hver sin vei. Foto: Hanne Aalvik/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er helt nydelig som gravid