Elin Tvedt ble mamma igjen

Elin Tvedt har født en liten sønn.

FØDTE EN SØNN: Elin Tvedt ble søndag mamma for andre gang. Lille Mikkel har nemlig endelig kommet til verden. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FØDTE EN SØNN: Elin Tvedt ble søndag mamma for andre gang. Lille Mikkel har nemlig endelig kommet til verden. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I august i fjor ble det kjent at den tidligere TV 2-værmelderen og senere programleder for «71 grader nord» på TVNorge, Elin Tvedt (37), venter sitt andre barn med samboeren samboeren Torgeir Steinstø (40). Senere avslørte Tvedt, som fra før av har datteren Milla, til Seher.no hun denne gang venter en liten gutt.
 
Nå kan Seher.no avsløre at babyen, som har fått navnet Mikkel, kom til verden denne helgen. Nærmere bestemt søndag.
 
- Mikkel er 3.784 gram og 51 centimeter lang. Vi er stolte, og alt er bra med mor og den lille gutten, sier barnefaren, Torgeir Steinstø, til Seher.no.

Elin Tvedt var forrige uke med i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der hun sammen med Kurt Oddekalv, Torhild Sivertsen og Vidar Johnsen kjempet om hvem som var den beste verten. Tvedt var gravid under innspillingen av programmet, men var likevel ikke mer hemmet av den voksende magen enn at hun gikk hen og vant den kampen.

Til Seher.no innrømmet 37-åringen forrige uke at hun gledet seg til å få fødselen overstått.

- Graviditeten har gått fint, og vi gleder oss nå. Vi gleder oss til å få ham ut, sa hun da.

Tidligere har Tvedt også uttalt at familieforøkelsen blir tatt godt imot hos datteren Milla.

- Hun ville ha en gutt, så hun fikk det som hun ville, fortalte Elin til Seher.no i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Elin ble trakassert av 1000-lappmannen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer