HUSKET IKKE KJÆRESTEN: Både Elin Tvedt og den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Kjartan Bergsvåg er egentlig fra samme bygd, men den nylig avgåtte TV 2-profilen hadde glemt sambygdingen før de møttes igjen - og ble et par.
HUSKET IKKE KJÆRESTEN: Både Elin Tvedt og den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Kjartan Bergsvåg er egentlig fra samme bygd, men den nylig avgåtte TV 2-profilen hadde glemt sambygdingen før de møttes igjen - og ble et par. Vis mer

Elin Tvedt: - Jeg hadde glemt at han fantes

Foreldrene til Elin Tvedt kjente foreldrene til hennes nye kjæreste, men selv husket hun ikke «Jakten»-Kjartan.

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken takket Elin Tvedt (42) for seg i TV 2, da hun sluttet som væranker i kanalen for annen gang.

Nå venter en noe roligere tilværelse med frilansarbeid og kvalitetstid med barna hjemme i Ølen, forteller hun til Dagbladet.

Formodentlig betyr TV 2-avskjeden også at Elin Tvedt kan få litt ekstra tid til sin nye kjæreste, sauebonden Kjartan Bergsvåg. Det var Se og Hør som i februar kunne avsløre at Tvedt hadde funnet lykken med Bergsvåg, som høsten 2015 var å se i «Jakten på kjærligheten».

Saken fortsetter under bildet.

TV 2-KOLLEGER: Elin Tvedt sammen med (f.v) Eli Kari Gjengedal, Kristen Myklebust, Isabella Martinsen, Desta Marie Beeder og Hilde Holdhus på Gullruten i Bergen i 2014. Foto: Morten Eik, Se og Hør
TV 2-KOLLEGER: Elin Tvedt sammen med (f.v) Eli Kari Gjengedal, Kristen Myklebust, Isabella Martinsen, Desta Marie Beeder og Hilde Holdhus på Gullruten i Bergen i 2014. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Husket ikke sambygdingen

Tidligere har Tvedt røpet til VG at hun tok kontakt med den sjarmerende bonden etter å ha sett ham i TV 2-programmet. De to er opprinnelig fra samme sted, men Bergsvåg driver gård på Voss.

- Vi er begge fra Ølen og kjenner hverandre fra før. Eller foreldrene våre kjenner hverandre, men jeg hadde glemt at han fantes før vi møttes igjen, røper Elin Tvedt overfor Dagbladet Pluss i dag.

42-åringen legger til at den tre timer lange kjøreturen fra Ølen til TV 2 i Bergen er en av hovedårsakene til at hun slutter i jobben. Imidlertid har ikke hun og kjæresten planer om å flytte nærmere hverandre.

- Han er bosatt på Voss, så det blir et avstandsforhold. Og nei, jeg skal ikke bli bondekone, understreker Tvedt overfor Dagbladet.

Saken fortsetter under bildene.

TV-PROFIL: I «Jakten på kjærligheten» stod Kjartan Bergsvåg igjen med frier Tina Elisabeth Strandrud. I starten av februar sa duoen til Seoghør.no at det ikke ble noe mer mellom dem.  Foto: TV 2
TV-PROFIL: I «Jakten på kjærligheten» stod Kjartan Bergsvåg igjen med frier Tina Elisabeth Strandrud. I starten av februar sa duoen til Seoghør.no at det ikke ble noe mer mellom dem. Foto: TV 2 Vis mer

I «Jakten på kjærligheten» fikk Kjartan Bergsvåg en god tone med frieren Tina Elisabeth Strandrud. Imidlertid ble det ikke noe mer mellom dem, røpet «Jakten»-duoen overfor Seoghør.no i starten av februar.

Godt forhold til eksen

Høsten 2014 bekreftet Elin Tvedt overfor Se og Hør at hennes åtte år lange forhold til Torgeir Steinstø hadde tatt slutt.

- Vi er verdens beste venner, men ikke lenger kjærester, uttalte Tvedt den gang.

Etter bruddet med samboeren har hun fortsatt å bo i hjembygda Ølen med datteren Milla (snart 8) og sønnen Mikkel (5).

Saken fortsetter under bildet.

LANGVARIG FORHOLD: Elin Tvedt var sammen med Torgeir Steinstø i åtte år. De to har en sønn og en datter sammen. Her er de på vei inn til feiringen av prinsesse Märtha Louises 40-årsdag på Slottet i 2011.  Foto: NTB scanpix
LANGVARIG FORHOLD: Elin Tvedt var sammen med Torgeir Steinstø i åtte år. De to har en sønn og en datter sammen. Her er de på vei inn til feiringen av prinsesse Märtha Louises 40-årsdag på Slottet i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2012 sa hun til Se og Hør at hun ikke ønsket seg flere barn enn de to:

- Det er akkurat passe. Nå setter jeg strek, uttalte Tvedt bestemt den gang.

I tillegg til å jobbe i TV 2 og NRK, har tobarnsmoren vært programleder for «71° nord» på TVNorge. Ingen av utfordringene hun har tatt i jobbsammenheng, kan imidlertid måle seg med det å bli mor:

- Det mest vågale og beste jeg har gjort, er å få barn. Nydelige skapninger som jeg har tatt ansvar for å hjelpe frem i livet på den måten jeg best kan. Det er vågalt, men det går nå bra, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

LES OGSÅ: - Det var ikke lett å finne tilgivelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer