POP PAR: Kristian Valen og Elin Tvedt var et høyprofilert kjendispar på begynnelsen av 2000-tallet. - Vi er fortsatt bestevenner, sier Kristian Valen. Foto: SCANPIX
POP PAR: Kristian Valen og Elin Tvedt var et høyprofilert kjendispar på begynnelsen av 2000-tallet. - Vi er fortsatt bestevenner, sier Kristian Valen. Foto: SCANPIXVis mer

Elin sjekket opp Kristian

Men han satte én betingelse for daten...

SEHER.NO: Elin Tvedt (35) og Kristian Valen (34) var et av Kjendis-Norges mest kjente par, før det ble samboerbrudd etter fire år.

I et lengre portrettintervju i Se og Hør tirsdag forteller komikeren om hvordan det hele startet.

- Jeg hadde et show i Haugesund. Etterpå kommer det bort en vakker blondine og spør: "Vil du bli med og spise en middag?". Jeg ble helt satt ut og svarte: "Du kan heller bli med på en fest i morgen, men da må du drikke Jägermeister". Jeg var sikker på at hun ville si nei, men hun sa faktisk ja, sier Valen til ukebladet.

Komikeren og værdamen fant tonen, ble venner og det ene førte til det andre. Da Elin kort tid etterpå skulle flytte til Oslo, spurte Kristian impulsivt om de ikke skulle bli samboere. Og det ble de.

Men lykken varte ikke evig, og kjæresteforholdet raknet.

- Vi var mye borte fra hverandre og var opptatt på hver vår kant. Hun med sin jobb og jeg med min. Elin savnet Ølen, og vi hadde nok et ulikt syn på hva vi egentlig ville. Vi fant ut at det beste for begge parter var å gjøre det slutt, men vi bodde sammen i fire måneder etter bruddet, forteller Kristian videre.

Han understreker at de to fortsatt er bestevenner og at han synes hun har fått en flott familie. Elin har i dag samboer og ett barn.

Kristian er for tiden singel og har ingen planer om barn de første ti årene, melder han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slutt igjen for Kristian