RASER: - Elin mener Tiger svikter sitt løfte om at han vil gi forholdet den tiden det trenger for å stablet forholdet på beina igjen.  Foto: All Over Press
RASER: - Elin mener Tiger svikter sitt løfte om at han vil gi forholdet den tiden det trenger for å stablet forholdet på beina igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Elin raser over kølle-comeback

Elin Nordegren mener han ikke prioriterer riktig...

SEHER.NO:  Tidligere i uken kunne nettstedet Radar Online avsløre at det er én ting Tiger Woods (34) kone, Elin Nordegren (30),  ikke helt klarer å tilgi sin utro ektemann for, og det er affæren han skal ha hatt med pornostjernen Joclyn James.

Mot slutten av uken har forholdet forverret seg melder Radar Online.

Elin har vært svært avvisende overfor Tiger og årsaken er at han har begynt å spille golf igjen.

Siden paret flyttet sammen igjen har ting ikke gått i riktig retning, og forleden hadde Elin et timelangt møte med en advokat.

En kilde forklarer det slik:

- Elin mener Tiger svikter sitt løfte om at han vil gi forholdet den tiden det trenger for å stablet forholdet på beina igjen.

Det var få som trodde at deres ekteskap hadde noen som helst fremtid etter at det ble avslørt at Tiger hadde vært utro med minst 14 kvinner. 

Og med avslørende sextmeldinger florerende på nettet og en mann som dyrker sin sportslidenskap gjenstår det å se hvor lenge Elin blir værende...Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tigers sexmeldinger er publisert