Elin mobbet ut av NRK

Elin Tvedt ble mobbet ut av Frokost-TV.

Elin Tvedt Foto: Se og Hør
Elin Tvedt Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg måtte bare le av disse ryktene, for meg er det en ikke-sak. Jeg vet godt hvem som er motoren bak ryktene. Man kan da virkelig ikke ta det seriøst når så sentrale mennesker innen media er så usikre på seg selv at de må komme med de villeste rykter, forteller skjønnheten Elin Tvedt (32) til dagens Se og Hør.

Elin frykter trusetyven! Les mer her!


Hun forteller om da hun for et par måneder siden ble sykemeldt fra jobben som programleder i Frokost-TV etter bare et par måneder i jobben. Hun var fysisk utkjørt og led av søvnmangel og utbrenthet. Så kom svertekampanjen.

Ryktene gikk om at Elin hadde fått sparken fra programmet, angivelig fordi hun ikke holdt mål journalistfaglig!

Etter det bladet erfarer, skal det dreie seg om en håndfull personer som er sentralt plassert i de største kanalene. Disse skal ikke være en del av redaksjonen i Frokost-TV.

Etter å ha blitt løst fra kontrakten forble hun sykmeldt til 1. september. I mellomtiden solgte hun leiligheten på Majorstua i Oslo og flyttet hjem til idylliske Ølen ved Haugesund.

Marerittet fortsetter: Les mer i Se og Hør Weekend!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer