TILBAKE TIL TIGER?: Etter gigantskandalen har ekteskapet mellom Tiger Woods og Elin Nordegren vært dømt til å mislykkes av alle. Men nå er Elin tilbake i Isleworth. Foto: All Over Press
TILBAKE TIL TIGER?: Etter gigantskandalen har ekteskapet mellom Tiger Woods og Elin Nordegren vært dømt til å mislykkes av alle. Men nå er Elin tilbake i Isleworth. Foto: All Over Press Vis mer

Elin flytter inn hos Tiger igjen!

Elin Nordegren gir ekteskapet med Tiger en ny sjanse.

Publisert
SEHER.NO:  Elin Nordegren (30) har nå flyttet hjem igjen til sin ektemann Tiger Woods(34).

Det er en svært uventet utvikling etter tidenes mest omtalte utroskaps-skandale. Det var få som trodde at deres ekteskap hadde noen som helst fremtid etter at det ble avslørt at Tiger hadde vært utro med minst 14 kvinner.

Men etter at Tiger tok Elin og deres to barn med på en liten miniferie forrige uke, skal Elin ha bestemt seg for å flytte hjem igjen.

Foreløpig leier hun et hus i nærheten av deres tidligere felles hjem.

På onsdag tilbragte Tiger rundt tre timer sammen med Elin i huset, og en kilde forteller Radaronline.com at paret oppholdt seg i hagen. Tiger skal ha kysset Elin på kinnet tre ganger og de klemte hverandre.

Paret har uten tvil kommet langt etter at Elin rundt den amerikanske Høsttakkefesten oppdaget at Tiger hadde en affære med Rachel Uchitel. Avsløringen førte til at ekteparet kranglet og at Tiger Woods krasjet bilen sin.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Han fortjener en ny sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer