- Elin er tilbake i Sverige

Tiger Woods kone skal ikke ha noen planer om en snarlig retur.

TILBAKE: Nettstedet RadarOnline hevder Elin Nordegren har fløyet til Sverige med barna. Foto: All Over Press
TILBAKE: Nettstedet RadarOnline hevder Elin Nordegren har fløyet til Sverige med barna. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods (34) skal den siste tiden febrilsk ha forsøkt å redde ekteskapet mellom ham og Elin Nordegren (30). Men nå skal forsøket ha fått et nytt skudd for baugen. Nettstedet RadarOnline melder nemlig at Elin har tatt med seg barna tilbake til Sverige.

Nettstedet skriver at Elin fløy tilbake på mandag med en privat jet.

Det ble nylig mulig å lande i Sverige igjen etter at vulkanutbruddet på Island hadde satt en stopper for den europeiske flytrafikken, og det skal Nordegren ha benyttet seg av.

Elin har den siste tiden bodd i yachten «Privacy» med barna, og har i tillegg vært på hele fire reiser uten Tiger i løpet av de siste ukene.

RadarOnline skriver at Elin ikke har planer om en snarlig retur til USA, men at hun heller ikke kommer til å bli værende lenge i Europa.

Elin skal nylig ha møtt en skilsmisseadvokat, og det hevdes at den svenske skjønnheten allerede har bestemt seg for å avslutte ekteskapet.

Grunnen til at Elin nå har bestemt seg for å skilles hevdes å være Woods alt for raske - etter hennes mening, retur til golf. Hun mener dette beviser at han ikke var oppriktig da han lovet henne å satse på forholdet deres, og å bygge opp livet sitt rundt henne og barna.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger Woods elskerinne arrestert