Elin dumpet forretningsmann

Ekskona til Tiger Woods ville ikke gjøre sitt nye forhold mer seriøst.

MOR OG DATTER: Elin med datteren Sam Alexis Woods (5) i en park i Miami. Hun og Tiger fikk to barn sammen.  Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Elin med datteren Sam Alexis Woods (5) i en park i Miami. Hun og Tiger fikk to barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Elin Nordegren (32) var gift med Tiger Woods (36) i seks år, og skilte seg i 2010 etter utroskapsskandalen rundt golfspilleren.

Året etter fant hun tonen med forretningsmannen Jamie Dingman, men etter ett år avsluttet de forholdet i helgen.

- Elin syns at Jamie er en flott fyr, men det var altfor tidlig etter skillsmissen å inngå et seriøst forhold til noen, sier en nær venninne til People.

Dingman er en forretningsmann som tidligere har jobbet med eiendommer i Russland. I tillegg er han tidligere eier av et Indycar racing-lag. I fjor gikk ryktene om at paret skulle gifte seg.

Hun traff Jamie tidlig i 2011, på et arrangement for Røde Kors. Deretter har hun både tatt ham med til hjemlandet Sverige, og vært på ferie i Bahamasmed ham.

Da Elin skiltes fra Tiger Woods i 2010, fikk hun 600.000 millioner kroner. Hun bygger nå en svær bolig i Florida, som skal stå ferdig i 2014.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nå har Elin ny kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer