VAR SJALU: Eli Hagens stefatter, Camilla, mener Eli hagen var sjalu både på andre kvinner, og mannens egne barn. Foto: FEM/Studio 5
VAR SJALU: Eli Hagens stefatter, Camilla, mener Eli hagen var sjalu både på andre kvinner, og mannens egne barn. Foto: FEM/Studio 5Vis mer

- Eli var sjalu på hans egne barn

Eks-politikerens datter snakker ut om forholdet til stemoren.

SEHER.NO: I mai skapte Carl I. Hagens stor debatt da han i en kronikk i Aftenposten tok et verbalt oppgjør med sin tidligere svigersønn, Lise Lindalen, som var en av deltagerne i NRK-serien «Jentene på Toten».

I denne utgaven av kvinnebladet Kamille snakker Lindalen ut om sitt forhold til stemoren, Eli Hagen.

- Vi ble fort vant til Eli på godt og vondt. Det preget oss noe i oppveksten at Eli er bråsint og jeg er langsint. Det er en dårlig kombinasjon. Og jeg opplevde at hun ble sjalu, ikke bare på andre kvinner, men også på oss, hans egne barn, sier Camilla til bladet.

Lindalen bekrefter at Eli Hagen var sjalu på sine stebarn.

- Ja. Jeg savnet å ha pappa mer alene. Han var mye på jobb, og når han først hadde fri, så ville vel også Eli være sammen med ham, gjerne med både sine egne barn og oss. Det er nok en konflikt alle med mine, dine og våre barn opplever, mener hun.

Til Dagbladet innrømmer Eli Hagen at ting av og til har vært litt tøft.

- Det er nok litt overdrevent, men jeg må innrømme at det ikke alltid var like lett å være stemor, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hagen gjør et overtramp mot barna