TOK TIL TÅRENE: - Det var ganske tøft å stå der å lage moro av noe så alvorlig, sa Eli etter klippet ble vist i "Studio 5" mandag. Foto: FEM/Studio 5
TOK TIL TÅRENE: - Det var ganske tøft å stå der å lage moro av noe så alvorlig, sa Eli etter klippet ble vist i "Studio 5" mandag. Foto: FEM/Studio 5Vis mer

Eli tok til tårene på TV

- Det var ganske tøft.

SEHER.NO: I mandagens episode av programmet "Studio 5" på kvinnekanalen Fem fikk man se Eli Hagen (62) i et helt nytt yrke. 62-åringen byttet nemlig jobb fra programleder til selger av gatemagasinet "=Oslo".

Iført pelskåpe og med kamera på slep fikk Eli solgt flere kopier av det populære gatebladet som opprinnelig selges av narkomane, men stuntet var ikke bare gøy for politikerfruen.

- Det var ikke bare morsomt. Vi lagde jo morsomt ut av en litt trist sak egentlig, sa hun etter at klippet ble vist.

Eli fikk et spesielt møte på salgsrunden sin, da hun møtte en annen "=Oslo"-selger, noe som gjorde at hun ble litt satt ut.

- Jeg har 3800 kroner i måneden å leve på, fortalte selgeren til Eli, som med det tok til tårene og ga ham 200 kroner av sine egeninntjente penger.

Også etter å ha sett klippet fra "Studio 5"-sofaen, brøt 62-åringen sammen.

- Jeg gråter nå óg jeg. Det er ganske sterkt. Du står og lager moro av stakkarer, for å si det sånn. Og så treffer du hverdagen og jeg datt pang ned og tenkte 'herregud, her driver vi å lager moro, det er virkelig tragisk'. Det var ganske tøft å stå der og lage moro av noe så alvorlig, sa hun i programmet som ble sendt mandag.

Kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (42) er ny programleder i "Studio 5" for sesongen, og han synes at Elis innsats var viktig.

- Bare ved å gjøre det, så putter du fokus på mennesker som vi liker å se på som usynlige, jeg applauderer deg, sa han i mandagens sending.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER:  Tjente ikke en krone på erotisk film

Se klipp fra Elis salg av =Oslo her:

[obj:media:8281]