Eli Kari slutter i TV 2 etter 12 år

En av kanalens største profiler blir programleder hos konkurrenten NRK.

SLUTT PÅ DETTE: Eli Kari Gjengedal er en av TV 2s mest profilerte værmeldere, men nå går hun til NRK.
SLUTT PÅ DETTE: Eli Kari Gjengedal er en av TV 2s mest profilerte værmeldere, men nå går hun til NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En av TV 2s aller største profiler, Eli Kari Gjengedal (41) slutter i TV 2 etter 12 år i kanalen. Dette bekreftet redaktør Kjell Øvre Helland i TV 2 til Seoghør.no.

- Vi er glade i Eli Kari og er lei oss for at hun slutter. Hun har betydd mye for både oss og StormGeo og vi kommer til å savne henne, men vi i Storm og TV 2 skal fortsette å bygge nye profiler, slik vi har gjort gjennom årene, sier han.

Hovedpersonen synes det blir trist å ta farvel med nåværende kollegaer, men gleder seg også til å ta fatt på nye utfordringer.

- Det er kjempevemodig å slutte i TV 2 og StormGeo, men dette var et tilbud jeg ikke kunne si nei takk til, sier Eli Kari Gjengedal (41).
 
For noen uker siden bestemte hun seg for å si opp jobben sin som værdame og broadcast manager i StormGeo for å fokusere på en helt ny værserie som skal gå på NRK1 neste år.
 
- NRK var veldig interessert i å få meg med på dette, og jeg syntes selv det var kjempespennende. Dessuten føler jeg at det er riktig tidspunkt å skifte beite og ende værdame-karrieren. Jeg kommer ikke til å bli kollegaen til Kristen Gislefoss, sier Vær-Eli med et smil.

Etter det Seoghør.no har kjennskap til begynner hun i NRK i løpet av høsten, men skal først gå ut oppsigelsestiden som er på tre måneder.

Hun kommer ikke til å flytte fra Bergen, men kommer til å bli en del av NRK Hordalands team på Mindemyren i Bergen.
 
- Det har vært en veldig rar dag i dag, og det føles veldig vemodig å slutte i TV 2 etter 12 år. Men nå ser jeg fram til en ny tid i NRK, sier Eli Kari til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør Eli-Kari synge værmeldingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer