- Eli Kari elsker oppmerksomhet

Men Isabella Martinsen kunne aldri gjort som sin tidligere kollega. Se video!

<strong>STOR FAN:</strong> - Alt hun gjør er ekte. Jeg har alltid beundret henne, og det gjør jeg fortsatt. Jeg digger alt hun gjør, sier Isabella Martinsen om sin tidligere «vær»-kollega, Eli kari Gjengedal. Foto: Printscreen Youtube
STOR FAN: - Alt hun gjør er ekte. Jeg har alltid beundret henne, og det gjør jeg fortsatt. Jeg digger alt hun gjør, sier Isabella Martinsen om sin tidligere «vær»-kollega, Eli kari Gjengedal. Foto: Printscreen Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Isabella Martinsen nederst i saken!

SEHER.NO: TV 2s populære værdame, Eli Kari Gjengedal, har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Ikke bare for sitt vakre ytre, men også for sine stadige sprell på TV-skjermen.

Tidligere denne måneden vakte Eli Kari oppsikt da hun meldte været iført en romdrakt. I 2009 sang hun værmeldingen. Og som om ikke det var nok: Tidligere i år gjorde hun en penisspøk - dog på fleip for «Anne Kat ser på TV».

Senere så hun seg nødt til å forklare bakgrunnen for spøken, der hun hang ut «Håkon Johnsen» fra Hamar - som hadde sendt henne bilder av sin erigerte penis.

I fjor høst ble det kjent at en av de andre værdamene i TV 2 Isabella Martinsen (32) hadde valgt å si opp jobben i TV 2. Etter ti år i kanalen følte hun at det var på tide å finne på noe annet. Siden det har hun livnært seg som frilansfotograf. Martinsen er full av lovord om sin tidligere kollega og alle hennes påfunn. 

- Det er Eli Kari. Hun er et fantastisk menneske, som sprudler over av energi - det er bare helt vanvittig. Hun elsker oppmerksomhet, og det legger hun heller ikke skjul på. Alt hun gjør er ekte. Jeg har alltid beundret henne, og det gjør jeg fortsatt. Jeg digger alt hun gjør, forteller Isabella Martinsen til Seher.no når vi møter henne i forbindelse med premierefesten for MAX-serien «Norske Ess».

I serien er hun en av ni norske kjendiser som tester sine ferdigheter i poker sammen med tre fullblods pokerentusiaster.

- Kunne du gjort det samme som Eli Kari på TV-skjermen, Isabella?
 
- Nei, det tror jeg ikke. Og i hvert fall ikke etter henne - når hun er så bra på det. Det som kommer fra henne er jo ekte. Jeg er nok kjedeligere og litt mer nedpå. Dessverre, mener hun.

32-åringen legger ikke skjul på at hun savner tiden sammen med Eli Kari Gjengedal og de andre i Storm og TV 2. Men hun har ikke vurdert å gå tilbake til sitt gamle liv.

- Nei, det har jeg ikke gjort. Men det hadde ikke vært plass til meg heller tror jeg. Det var på tide å utfordre seg selv på litt andre måter, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vær-Eli fikk nakensjokk på direkten  

Se video med Isabella Martinsen her:[obj:media:10402]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer