VAR DØDEN NÆR: 17 år gammel ble Eli Hagen utsatt for et voldelig voldteksforsøk, som hun er merket av den dag i dag.  Foto: STELLA PICTURES
VAR DØDEN NÆR: 17 år gammel ble Eli Hagen utsatt for et voldelig voldteksforsøk, som hun er merket av den dag i dag. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Eli er fortsatt merket etter sexoverfallet

- Strupetaket hadde vært så hardt at øynene mine var blitt trykket ut av øyehulene...

SEHER.NO: Det er i et større dobbeltintervju med Eli Hagen og FEM-kollega Mina Hadjan at 61-åringen forteller om hvordan hun opplevde å bli offer for grov seksualisert vold.

Den nå 61 år gamle programlederen og Frp-medarbeideren opplevde et svært voldelig voldteksforsøk som 17-åring. Den dag i dag har hun merker etter volden - som kunne blitt fatal.

- Jeg besvimte og husker ingenting før jeg våknet opp i vaktbua i Frognerparken. Vaktmannen der hadde hørt skrik og sluppet ut bikkja med det samme. Det reddet meg fra å bli voldtatt, og kanskje også fra å bli drept.

Den dag i dag har Eli fortsatt merker etter overfallet. Også synlige.

- Strupetaket hadde vært så hardt at øynene mine var blitt trykket ut av øyehulene. På sykehuset tok det tre dager før de ville la meg få låne et speil. Etter det har jeg måttet leve med noen svake ringer rundt øynene, forteller hun til ukebladet Hjemmet.

Eli Hagen har det siste året - sammen med blant andre Mina Hadjan, Karita Bekkemellem og Martine Aurdal - gjort stor suksess som fast deltager i dametalkshowet Studio FEM, på TVNorges kvinnekanal FEM.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: FEM-kollegene feiret Martine