PÅ SVERIGETURNÉ: Alexander turnerer i disse dager i Sverige, men klarer tross Grand Prix-seieren sin ikke å fylle konsertarenaene i nabolandet. Foto: Stella
PÅ SVERIGETURNÉ: Alexander turnerer i disse dager i Sverige, men klarer tross Grand Prix-seieren sin ikke å fylle konsertarenaene i nabolandet. Foto: StellaVis mer

Elendig billettsalg og slakt for Rybak

- Sannheten er at vi ikke har solgt særlig mange billetter.

SEHER.NO: Alexander Rybak (23) har vunnet mange ungpikehjerter etter at han vant Eurovision-finalen i Moskva i mai, men 23-åringen sliter med å fylle arenaene i Sverige.

23-åringen - som for tiden er på turné i Sverige - må ifølge svenske Aftonbladet nå flytte sin kommende Gøteborg-konsert fra Lisebergshallen med 3000 seter til et betydelig mindre lokale, som rommer kun 800 mennesker.

Hva flyttingen av konserten innebærer økonomisk vil ikke arrangøren PK Musikk kommentere, men innrømmer at det er uheldig. 

- Sannheten er at vi ikke har solgt særlig mange billetter. Det er klartat det fantes en forhåpning om at det skulle gå bra, det er trist nårdet ikke gjør det, sier Daniel Johansson, produktansvarlig i PK Musikktil Aftonbladet.

Mandag ettermiddag var det også ledige billetter igjen til en konsert Rybak skulle holde i Stockholm samme kveld, skriver avisen.

Konseren - som ble dårlig besøkt av publikum - overbeviste heller ikke anmelderne etter mandagens konsert i Stockholm. 


- Rybak har egentlig bare ett refreng og det er Fairytale. Det blir mest en folkemusikkvariant av "Rhapsody in rock", hevdet Expressens utsendte Anders Nunstedt etter konserten.

Også i Aftonbladet får han hard medfart, og deres anmelder gir Rybak bare to stjerner etter konserten. Anmelderen mener også at Rybak er på sitt verste når han forsøker å være sexy. 

- Det er når han avviker fra sitt uskyldige image at det blir kunstig: "Do ya think I’m sexy" er et ekstremt malplassert covervalg, mener anmelderen.

- Selv om låtene hans er ganske bedrøvelige går det ikke an å avfeide Alexander Rybak som bare en fiolinist. Han gir tross alt sine unge fans et helt ok show, skriver Jenny Seth, og skriver at Rybak er så harmløs at man ikke kan hate ham heller.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå gifter "Fairytale"-eksen seg