Elendig bak rattet

George Michael må få seg sjåfør. Popstjernen er livsfarlig i trafikken!

WAKE ME UP...: George Michael sovner bak rattet - og det setter hans og andres liv i fare. Foto: All Over Press
WAKE ME UP...: George Michael sovner bak rattet - og det setter hans og andres liv i fare. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livsfarlig popstjerne!


- Popstjernen George Michael (42) må få seg sjåfør!


Det er kravet fra britisk Trygg trafikk - etter at Wham-helten er utsatt for nok et biluhell! Denne gangen sovnet han bak rattet på rødt lys i London. Og så lenge varer ikke røde lys, selv i Storbritannias hovedstad...


Se bildene fra den elleville ferden i tirsdagens Se og Hør!


Lysene skiftet fire ganger uten at George reagerte. Da ble han vekket av en rasende bilist - fra bilen bak! Popstjernen fikk satt bilen i gir, og kjørte avgårde. Han fremsto totalt forvirret, og endte ferden opp i midtrabatten!


- Han så helt bortkommen ut, sier bilisten som meldte opptrinnet til politiet.


I februar fant politiet ham sovende bak rattet på rødt lys like ved Hyde Park. I april skadet han biler for flere hundre tusen kroner da han skrapet opp tre biler som sto parkert i nærheten av hans hjem i Hampstead.


- Etter disse episodene burde George Michael fratas førerkortet. Han har råd til sjåfør, og det ville gjort trafikken tryggere for oss alle, uttaler et parlamentsmedlem i britiske aviser.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer