VAKKER UTEN OG MED: Her er Kate uten sminke under en spasertur i New York mandag denne uken, og med sminke under premieren på "The Reader" 3. desember.
VAKKER UTEN OG MED: Her er Kate uten sminke under en spasertur i New York mandag denne uken, og med sminke under premieren på "The Reader" 3. desember. Vis mer

Elegant uten sminke

Kate Winslet er en ekte filmdiva, både på og av lerretet...

SEHER.NO: Det er få av dagens Hollywood-stjerner som kan gå ut på gaten uten sminke og likevel se slående vakre og elegante ut.

Men "Titanic"-stjernen Kate Winslet (33) er en av disse.

Selv i bitende kulde og uten et strøk mascara så Winslet ut som en superstjerne der hun spaserte gatelangs i New York mandag ettermiddag, skriver Daily Mail.

Og i onsdagens aviser får 33-åringen nå ros for sin naturlige skjønnhet, for iført en enkel svart hatt, støvletter og kåpe tok hun pusten fra de fleste der hun gikk.  

Skuespillerinnen har tidligere uttrykt stor misnøye med dagens retusjering av kvinnebilder, og raste da et photoshop-redigert bilde av henne med tynnere ben og flatere mage ble publisert på forsiden av GQ Magazine i 2003.

Winslet sverger også til Pilates-trening og sunne matvaner for å holde på sin naturlig slanke, men svært kvinnelige figur.

- Jeg tror fortsatt ikke noe på denne galskapen rundt det å være tynn, men jeg spiser sunt og hiver ikke nedpå med sjokoladekjeks og den typen ting. Jeg går ikke på treningssenter fordi jeg ikke har tid, men jeg trener Pilates DVD-er i 20 minutter hver dag hjemme, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!
LES OGSÅ: - Se så forandret de er!