Elefantastisk bryllup

Det blir både snabelbrøl og engelsk frokost når Liz Hurley gifer seg -to ganger!

KLINER TIL : Arun Nayar og Liz Hurley gifter seg både i England og India. Foto: AP
KLINER TIL : Arun Nayar og Liz Hurley gifter seg både i England og India. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dobbelbryllup!


SEHER.NO: "Bedazzled"-skuespileren  planlegger en feiring en prinsesse verdig, når hun skal gifte seg med den styrtrike indiske tekstilprodusenten Arun Nayar.


SE VIDEO: Hurley ønsker seg barn!


Bryllupet skal feires både i England og India, men noe tidspunkt er ennå ikke satt. Hurley (41) er nemlig i forhandlinger med britiske billedblader for få dem til å betale regningen på nesten 25 millioner kroner!

I England er feiringen lagt til godset Barnsley House i Gloucestershire, og blir lagt opp som et gammeldags adelsselskap, med hageleker og sang rundt pianoet, ifølge Mail on Sunday.

- Elizabeth vil ha et party som passer seg for en lady, for det er slik hun ser seg nå, sier en venn av henne til avisa.

Kontrastene blir store når te og kjeks byttes ut med chicken tikka masala. I Aruns hjemland har brudeparet leid hele det supereksklusive hotellet Devi Garh - et palass fra 1800-tallet.

Elton John, Hugh Grant, Victoria Beckham og de andre gjestene vil få hver sin suite med fire personlige tjenere og bad i svart marmor.

Under seremonien i India, vil Nayar og hans følge ri inn på kameler og elefanter, mens flammeslukere, sjonglører og dansere underholder gjestene.

Gourmetkokker vil bli fløyet inn fra London for å tilberede maten for gjestene.
Selv om noen eksakt dato ikke er satt, håper paret å få arrangert festlighetene så fort som mulig ifølge Mail on Sunday.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer