HARDBARKET: Det er kun én ting som gjør Tom Stiansen skjelven... Foto: SCANPIX
HARDBARKET: Det er kun én ting som gjør Tom Stiansen skjelven... Foto: SCANPIXVis mer

- Eldstesønnen min ble påkjørt

Tom Stiansens sønn havnet under farmors bil.

SEHER.NO: - Jeg er redd for guttene mine. Jeg er redd for ting man ikke har kontroll over. Bilulykker. Slike ting.

Dette sier "71 grader nord"-programleder Tom Stiansen til På TV.

Han har en god forklaring på hvorfor han frykter bilulykker.

- Eldstesønnen min ble påkjørt av en bil for en stund siden. Det hele skjedde så fort! Morgen min kom på besøk, sønnen min ble så glad over å se farmor komme, så han tok på seg støvlene og løp ut. Det var glatt, forteller Stiansen.

Og fortsetter:

- Moren min rygget og så ham ikke komme, han gled og falt under bilen. Jeg løp ut og fikk slått i panseret akkurat i tide til at hun stoppet. Det gikk bra. Men han ble fryktelig redd. Det var jo så nære på å gå galt.

Stiansen har to gutter, Tinus på syv og Bo på fem. Til bladet forteller programlederen at familien alltid ser på "71 grader nord" sammen mandager.

- Hver gang det er slutt og deltakerne drar igjen teltduken, sukker eldstemann og sier: "Pappa, kan vi ikke dra på tur igjen snart?".

Han minnes forrige gang han og guttene dro på telttur til Bogstadvannet i Oslo mens mor Hanne var bortreist. Alt gikk fint - helt til rundt tre om natten.

- Jeg våknet av at den ene gutten spydde meg rett i ansiktet! Han hadde kastet opp i hele soveposen sin også, stakkar. Jeg spadde ut oppkast så godt jeg kunne og i morgentimene tuslet vi hjem. ALT gikk i vaskemaskinen. Teltet også!

"71 grader nord" sendes på TVNorge mandager 20.00.

Har du et tips om "71 grader nord"-kjendisene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Det jævligste jeg har opplevd!