Eldrelege skal passe på

Ingen grunn til å frykte verken slag eller demens under konserten til The Rolling Stones!

FOLKEFEST: Ingen tvil om at det blir rai-rai når Stones spiller opp til dans 1. september i Bergen! Foto: AP/Scanpix
FOLKEFEST: Ingen tvil om at det blir rai-rai når Stones spiller opp til dans 1. september i Bergen! Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sykt?- Vi frykter ikke geriatriske sykdommer som hjerneslag, aldersdemens eller sykdommer. Jagger & Co. er i kjempeform, forteller overlege ved geriatrisk avdeling på Haraldsplass diakonale sykehus i Bergen, Paal Naalsund.Men det er mer som skal til for å gjøre Stones-gutta fornøyde...Overlegen er engasjert av arrangørene bak konserten, Bergen Live, for å være tilgjengelig om noe skulle skje med gutta i The Rolling Stones under konserten deres i Bergen i helgen. Dette skriver dagens Bergens Tidene.Alderen begynner å merkes for Jagger! Nå har han karaokemaskin på scenen!- Det er så enkelt at jeg jobber på Haraldsplass diakonale sykehus sammen med blant andre en som også jobber for Bergen Live. Hun vet at jeg også er veldig opptatt av musikk, og spurte meg derfor i vår om jeg kunne ta legevakter i forbindelse med Rolling Stones-konserten. - Jeg skal ha 12-timersvakter. Stones vil nemlig ha lege til stede i forbindelse med scenearbeidene torsdag også, forteller han.Paal sier også at han egentlig ikke er særlig stor fan av bandet til Charlie Watts (65), Mick Jagger (63), Keith Richards (63) og Ronnie Wood (59);- I ungdommen min foretrakk jeg David Bowie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer