<strong>GUTTA BOYS:</strong> Nathan Sykes (18), Jay McGuiness, Max George (23), Tom Parker (23) og Siva Kaneswaran (23) utgjør bandet The Wanted.  Foto: All Over Press
GUTTA BOYS: Nathan Sykes (18), Jay McGuiness, Max George (23), Tom Parker (23) og Siva Kaneswaran (23) utgjør bandet The Wanted. Foto: All Over Press Vis mer

- Eldre kvinner har mer livserfaring

Tom Parker tilbragte natt med nesten 30 år eldre kvinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jay McGuiness (21) i det britisk-irske boybandet The Wanted, avslørte nylig at bandmedlem Tom Parker (23) blir tiltrukket av damer som aldersmessig kunne vært moren hans, og sikter til en episode som skjedde i fjor.

Parker selv er ikke redd for å utdype påstanden:

- Eldre kvinner har mer livserfaring. Dama jeg lå med var rundt 50. Det var i Tyskland, og hun jobbet for plateselskapet. Det skjedde en natt da vi jobbet med promo, sier han til The Sun.

De to endte opp på felles hotellrom, men 23-åringen påstår at det endte med den ene kvelden.

- Jeg har ikke kontakt med henne i dag. Jeg lot det bli med det vi hadde. Det var bare en av de erfaringene man er nødt til å gå igjennom i livet, sier han videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjelte ut samboeren på internett  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer