<strong>GOD STØTTE:</strong> Her blir han gratulert av kona etter medaljeseremonien i Ski-VM i Holmekollen 2011. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Her blir han gratulert av kona etter medaljeseremonien i Ski-VM i Holmekollen 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Babylykke:

Eldar Rønning er blitt pappa igjen

Nytt gull på hjemmebane for den tidligere verdensmesteren.

Publisert

(Se og Hør): Det ble ei påske-jente. Terminen var 18. april, men hun kom til verden «palmemandag» 10. april. Fødselen på St. Olavs hospital i Trondheim gikk helt strålende både for mor og barn, og babyen veide 3695 gram.

Slik oppsummerer den nybakte trebarns-pappaen og tidligere skistjernen Eldar Rønning (34) påskens glade budskap til Se og Hør.

<strong>I SALG NÅ:</strong> I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Eldar Rønning. Faksimilie: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Eldar Rønning. Faksimilie: Se og Hør Vis mer

Eldar kan fortelle om mer tid rundt denne fødselen enn for de to første barna Ellinor (7) og Martin (4).

– For en gangs skyld har jeg kunnet være hjemme i hele perioden rundt fødselen.

Eldar og kona Laila, som har vært sammen i fjorten år, møttes for første gang under VM på ski for juniorer i 2001, men først i 2003 ble de kjærester.

Tidligere har han avslørt til Se og Hør hvordan han fridde til sin kjære fem år senere.

- Jeg fridde under en fjelltur i Meldal fem år senere. Jeg hadde lurt med en ring og gikk selvfølgelig ned på kne da vi nådde toppen, slik man skal gjøre.

Selve bryllupet foregikk hjemme på gården i Meldal der Laila kommer fra.

- Det var et skikkelig bygdebryllup som strakk over to dager. Selve bryllupsdagen startet med fotballkamp med gode fotball- og ski-kamerater, og ble avsluttet med en skikkelig bondefest. Altså en feiring helt etter min smak.

Eldar kunngjorde i 2016 at han hadde bestemt seg for å legge skiene på hylla.

– Jeg blir syk av å trene og blir rett og slett ikke bedre. Det er nok et resultat av en kropp som har fått mye juling gjennom lang tid. Jeg ignorerte signalene da jeg gikk syk i fjor, derfor har det blitt bråstopp, forklarer Eldar Rønning overfor Trønder-Avisa.

LES OGSÅ: Slik fridde Mesternes mester-Eldar til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer